LESVOS VOICE...............

Βήμα βήμα το Lesvos Voice κερδίζει την εμπιστοσύνη των φίλων του...σήμερα έχουμε πια χιλιάδες "χτυπήματα" κάθε μέρα και σας ευχαριστούμε για αυτό...να μας συγχωρήσετε για τα λάθη μας που σίγουρα έχουμε κάνει...ζούμε σε δύσκολες εποχές και θέλουμε να είμαστε όσο πιο κοντά γίνετε στους πολίτες της Λέσβου και να λέμε τα πράγματα καθαρά...και να ξέρετε οι δικοί μας "ανταποκριτές" είσαστε όλοι εσείς !!!!!.......

ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Η ΛΕΣΒΟΣ.............

-----------------------------------------------------------

ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ...............

---------------------------------------------------------------------------------------

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ........

----------------------------------------------------------------------------

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ FRAPORT.. L.V: ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ !!!


Περίπου 400 άτομα έχουν προσληφθεί από την Fraport Greece, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμη 160 προσλήψεις αναφέρει σε σημείωμά της η θυγατρική του γερμανικού ομίλου.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΘΕΩΣΗ.. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ: "ΔΕΝ ΚΟΨΑΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ…"


Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου είπε ότι "συντάξεις με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να περικοπούν δεν υπάρχει περίπτωση".

ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.. ΛΟΓΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ !!!!


Ο μέχρι πρόσφατα ακμάζων κλάδος του τουρισμού στην Τουρκία έχει δεχθεί σοβαρά πλήγματα εξαιτίας των τρομοκρατικών επιθέσεων αλλά και της εγχώριας πολιτικής αναταραχής, διαπιστώνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) σε ανάλυσή του.

FRONTEX ΚΑΤΑ ΜΚΟ.. ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ.. ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !!


Ο γενικός διευθυντής της Frontex Φαμπρίς Λεγκερί επέκρινε τη Δευτέρα τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που παρέχουν βοήθεια στους μετανάστες στα ανοιχτά της Λιβύης.

ΑΦΓΑΝΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΑΝ ..ΤΣΕΧΟΣ !!! ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΓΙΑ 4 ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ !!!!!


Την Κυριακή  συνελήφθη στον κρατικό αερολιμένα της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας υπήκοος Αφγανιστάν ηλικίας 27 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση, παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και παραβίαση περιορισμών διαμονής.

“ΜΑΓΚΑΣ” 25ΧΡΟΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ..”ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ” !!!!!


Την Κυριακή, συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, ένας Έλληνας ηλικίας 25 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απείθειας.

Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ, ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.. ΟΠΩΣ ΤΟ ’22 !!!!!


«Η Κύπρος είναι η πατρίδα του τουρκισμού. Είναι τουρκική», ανέφερε σε ομιλία του ο Ντεβλετ Μπαχτσελί, αρχηγός του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, πυροδοτώντας έτσι νέο κύκλο έντασης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ.. ΚΑΗΚΑΝ ΔΥΟ ΣΚΗΝΕΣ...


Δυο σκηνές στον εξωτερικό χώρο του καταυλισμού της Μόριας κάηκαν, σήμερα το πρωί, από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

..."ΑΝ"... κ. ΚΑΜΜΕΝΕ... "ΑΝ"


Είναι γνωστό ότι όταν ο Βασιλιάς Φίλιππος ο Β' της Μακεδονίας απείλησε τους Σπαρτιάτες:
"Αν κερδίσω αυτόν τον πόλεμο, θα είστε σκλάβοι για πάντα", οι Σπαρτιάτες με απόλυτη αυτοπεποίθηση απάντησαν μονολεκτικά και χωρίς ανούσιες απειλές και φληναφήματα : “Αν...”!

"ΚΟΥΝΗΣΕ ΜΑΝΤΗΛΙ" ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΤΖΙΜΗΣ.. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ !!! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ !!!


Τελικά σήμερα ανακοινώθηκε ο .."ανασχηματισμός" της δημοτικής αρχής του Δημάρχου Σπύρου Γαληνού και αυτό που έχει κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση και αποτελεί ήδη αντικείμενο συζήτησης είναι η μη συμμετοχή του μέχρι πρότινος Αντιδημάρχου Έργων Στρατή Τζιμή !!!!!

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ SPIEGEL ΛΕΕΙ "ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ" ΤΗΝ ΜΟΡΙΑ.. ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.. ΑΣΥΔΟΣΙΑ !!!!



Με τα μελανότερα χρώματα περιγράφει το περιοδικό Spiegel τις συνθήκες που επικρατούν στον καταυλισμό προσφύγων στη Μόρια στη Λέσβο.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ;; ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ .."ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ" !!!!

Αυτά είναι ..ντοκουμέντα.. μη ξεχνιόμαστε !! 

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Τασία Χριστοδουλοπούλου και το περίφημο «οι μετανάστες εξαφανίζονται» έδωσαν τόσο ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας όσο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός.

ΟΤΑΝ Ο "ΑΝΗΛΙΚΟΣ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΤΩΝ ..22 ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ !!! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;;


Θα θυμάστε την περίπτωση του ανήλικου Αφγανού, ο οποίος λήστεψε και χτύπησε Ελληνίδα φοιτήτρια στην Κέρκυρα την οποία και πέταξε σε γκρεμό 8 μέτρων τραυματίζοντας την σοβαρά.

ΕΧΟΥΝ "ΛΑΛΗΣΕΙ" ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ.. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !! ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΗΣΙ (ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ !!) ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ !!


Εμφανίζουν της Οινούσσες νησί του Βορείου Αιγαίου σαν... τουρκικό, με την ονομασία Koyun - Χαρακτηρίζουν «καταληψίες» τους Έλληνες στρατιώτες !!!!!

ΒΡΗΚΑΝ ΔΕΜΑ ΜΕ 7,3 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ.. ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ..ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ !!!


Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών  συνελήφθησαν δύο Έλληνες, 52 και 37 ετών, χθες το μεσημέρι, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, στην Καλλονή. 

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΔΥΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ !! ΜΕ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ !!!


Δυο πυροσβέστες τραυματίστηκαν αργά χθες το απόγευμα στην προσπάθεια τους να απεγκλωβίσουν 90χρονη από το σπίτι της που είχε πιάσει φωτιά.

ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ.. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΕΥΝΑΣ.. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ !!!


Στις 22 Φεβρουαρίου 2017, η τουρκική Διοίκηση Ασφαλείας Ακτών (SGK) εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναγράφεται ότι: 

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ “ΘΥΜΙΖΕΙ” ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΖΑ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΡΟΕΣ !!!


Η Τουρκία αναμένει από την Ευρωπαϊκή Ένωση να κάνει βήματα για να επιτραπεί στους Τούρκους πολίτες να ταξιδεύουν χωρίς βίζα το συντομότερο δυνατόν, είπε ο εκπρόσωπος του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ: ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΩΝ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ..


Με μια ασυνήθιστη διαδικασία, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας επιχειρεί να λύσει τον γόρδιο δεσμό που δημιουργήθηκε μετά την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών σε διάφορες περιοχές ανά τη χώρα.  Ουσιαστικά προχωρά σε ανάκληση της κήρυξης γεωργικών εκτάσεων ως αναδασωτέων, παράλληλα με τη διαδικασία κύρωσης των Δασικών Χαρτών.

Ο ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ !! 4,2 ΡΙΧΤΕΡ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ..


Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 03:55 σήμερα τα χαράματα για να μας θυμίσει ο εγκέλαδος ότι είναι ακόμα εδώ...

ΤΟ “ΤΣΕΣΜΕ” ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ..ΕΡΕΥΝΕΣ !! ΚΙΝEIΤAI ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ !!!


Στο Αιγαίο πλέει εδώ και λίγες ώρες το «Τσεσμέ». Το τουρκικό πλοίο κινείται αυστηρά εντός της περιοχής του βορείου Αιγαίου και συγκεκριμένα στο τρίγωνο ανάμεσα σε Θάσο, Σαμοθράκη και Λήμνο.

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΣ ΛΕΣΒΟΥ: ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ .. ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ !!


Ο Σύνδεσμος Ελαιοτριβείων Λέσβου, με αφορμή το νέο κύμα ελέγχων που υφίστανται τα μέλη του για το γνωστό θέμα του κατσίγαρου, “έβγαλε” μια ανακοίνωση με την οποία λέει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα αλλά και κάποια …που δεν λέει..

ΜΕ ΤΟ “ΚΥΑΛΙ” ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΦΑΛΙΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ..”ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ” !!! ΚΑΤΑΝΤΙΑ…


Από αβεβαιότητα διακατέχονται οι καταθέτες, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες σπεύδουν να σηκώσουν τα χρήματα από τον λογαριασμό τους, εξαντλώντας το όριο των 840 ευρώ ανά δεκαπενθήμερο.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΓΑΛΛΟΣ.. "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΚΑΙ .."ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ" ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ..ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ !! ..ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!


Ο δράστης φιλοξενούσε ανήλικα αγόρια από το Πακιστάν στο σπίτι του στην περιοχή της Τούμπας, ηλικίας από 14 έως 17 ετών

ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ


Αλλαγές στον «Καλλικράτη» μελετά η κυβέρνηση. Οι εξουσίες των δημάρχων ψαλιδίζονται, καθώς εισάγεται απλή αναλογική και μείωση θητείας, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΗ ΧΙΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...


Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στη Χίο όπου έχει οργανωθεί ομάδα με τη συμμετοχή φορέων και πολιτών που ζητούν να μη δημιουργηθεί στο νησί κλειστό κέντρο για τους μετανάστες. 

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ.. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!


Σε εφιαλτικές ατραπούς φαίνεται ότι οδηγείται η πολιτική ζωή στην Τουρκία, μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν οι «σουλτανικές» επιδιώξεις του Ερντογάν.

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ;; ..ΜΟΝΤΑΖ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΝΑ "ΔΕΝΕΙ" ΣΤΑ ΙΜΙΑ !!!


Τα νέα τουρκικά δημοσιεύματα τα όποια ανέφεραν ότι το πρωί της Τρίτης, πλοίο της τουρκικής ακτοφυλακής «έδεσε» στις βραχονησίδες των Ιμίων διαψεύδει το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής.

ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ.. 170 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ !!



Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Ο λόγος τις αποζημιώσεις των κατοίκων της Μόριας για τις ζημιές που υπέστησαν οι περιουσίες τους από πράξεις προσφύγων ή μεταναστών, οι οποίες πλέον θα δοθούν (και με… νόμο) στους δικαιούχους. 

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.. ΤΩΡΑ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ !!!!


Θέλουν η ΕΕ να χαλαρώσει τα κριτήρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε περιπτώσεις μαζικής εισροής- Απελάσεις ακόμη και πριν εξεταστούν αιτήσεις για άσυλο  - Διαβεβαιώνουν ότι δεν χτίζουν μια Ευρώπη φρούριο

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΠΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ !!! ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ !!!!


Σε υπόθεση άκρως… οικογενειακή φαίνεται ότι είχαν μετατρέψει το μεγάλο φαγοπότι στην ΑΕΠΙ το αφεντικό της εταιρείας Πέτρος Ξανθόπουλος, ο γιός του Δημήτρης και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

“ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ” ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.. Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΣΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ !!!


«Μπαρούτι μυρίζει» από την πλευρά της Τουρκίας η κατάσταση στο Αιγαίο, με την τουρκική ακτοφυλακή να «περιπολεί» στην περιοχή των Ίμίων.

ΜΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ;; ..ΜΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ;;



Δεν λέμε το να γίνονται ημερίδες με την συμμετοχή αξιόλογων επιστημόνων που να τοποθετούνται πάνω σε θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, είναι αναμφισβήτητα θετικό γεγονός.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ !! Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 100% !!


Μικρές επιχειρήσεις με δυνατότητες ανάπτυξης και πτυχιούχοι που θέλουν να γίνουν αυτοαπασχολούμενοι, θα μπορούν να εξασφαλίσουν την αναγκαία χρηματοδότηση μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος «Επανεκκίνηση» του ΕΣΠΑ.

ΑΓΝΩΣΤΟΙ (;;;) ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΤΗ ΜΟΡΙΑ !!! ...ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ !!!


Άγνωστοι μπήκαν σε δύο ξωκλήσια στη Μόρια της Μυτιλήνης και βανδάλισαν τόσο το χώρο όσο και τις εικόνες.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ.. ΠΩΣ ΤΑΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ !!!


Τα προγράμματα του ΕΣΠΑ δεν μοιράζουν λεφτά διά πάσα ανάγκη, αλλά αποτελούν χρηματοδοτικά εργαλεία για την ενίσχυση της χώρας.

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ .."ΣΦΥΡΙΖΕΙ" !!! ..ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ..


Η Ελλάδα αποτελεί την κρίση που συνεχίζει να ταλανίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση, την ώρα που βρίσκεται εκ νέου σε τεταμένες διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές της, αναφέρουν σε δημοσίευμα τους οι New York Times.

"Ο ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΗΤΑΝ ...ΕΛΛΗΝΑΣ" !!! ..ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ..ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ !!!


Το τι θα ακούσουμε ακόμα ενόψει το δημοψηφίσματος στη Τουρκία για την ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του Ερντογάν, είναι κάτι που κανένας δεν ξέρει...

ΜΙΑ .."ΜΕΣΗ" ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΑ.. Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ ΦΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ...


Παρά τις έντονες αντιδράσεις, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου μεταξύ Ε.Ε. - Καναδά (CETA). Τί σημαίνει αυτό για τους Έλληνες παραγωγούς;

ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ.. ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ !!


Σε αγορές ελαιολάδου από την Κρήτη στράφηκαν τις προηγούµενες ηµέρες οι Ιταλοί έµποροι, λόγω των χαµηλότερων τιµών µε τις οποίες διατίθεται στην αγορά το συγκεκριµένο προϊόν, εν συγκρίσει µε τα ελαιόλαδα της Πελοποννήσου.

ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΝΠΕ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ !! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ...


Την αναστολή της ανάρτησης των δασικών χαρτών και συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους υπουργούς, ζητά το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) εξ αιτίας των μεγάλων προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 1 ΔΙΣ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ !!!! ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ..


Μεγάλη αύξηση, που προσεγγίζει το 1 δισ. ευρώ σημείωσαν τον περασμένο Ιανουάριο τα "κόκκινα" δάνεια, ανατρέποντας την πτωτική τάση που είχε διαμορφωθεί τους προηγούμενους μήνες. 

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΝΕΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.. ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ !!!!


Με αυξημένη προσοχή παρακολουθεί η ελληνική στρατιωτική ηγεσία τη νέα τουρκική πρόκληση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.. "ΜΗΝ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ" !!

Η φωτογραφία είναι από επεισόδια που είχαν γίνει στη Κω όταν είχε
ανακοινωθεί η ίδρυση του hot spot

Με μια σκληρή σε ύφος επιστολή, την οποία παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα το iefimerida.gr, οι ξενοδόχοι της Κω ζητούν από τον Πρωθυπουργό να σταματήσει την κατασκευή νέου κέντρου μεταναστών στο νησί.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ (!!!) ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!!!


Απίστευτα γεγονότα λαμβάνουν χώρα στην Αυστρία όπου ο κοινοβουλευτικός υπεύθυνος του Κόμματος των Πρασίνων Πέτερ Πίλτς καταγγέλλει ότι τα τζαμιά των μεταναστών στην Αυστρία ελέγχονται και κατευθύνονται από την Τουρκία και μάλιστα από τον Θρησκευτικό Σύμβουλο της Πρεσβείας.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ.. ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕ !! Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΛΛΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ..ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ !!!!


18 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής μας κ. Πάλλης κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή ζητώντας τον ορισμό αρχαιολογικών χώρων στον χώρο του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, εκεί όπου υποτίθεται ότι θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη επένδυση.

ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 4,4 ΡΙΧΤΕΡ... "ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ"!!


Στις 2:19 το πρωί σημειώθηκε νέος  ασθενής σεισμός μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ βορειοδυτικά της Μυτιλήνης.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ.. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ !!!!


Απορρίφθηκαν αιτήσεις για να μην επιστρέψουν στην Τουρκία δύο Σύριοι, αφού η Τουρκία έχει κυρώσει τη Σύμβαση της Γενεύης- Η υπόθεση θα κριθεί από την Ολομέλεια του ΣτΕ

ΣΤΟ "ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.. ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ !!! ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ...



Πορεία διαμαρτυρίας στο δημαρχείο έκαναν σήμερα το πρωί οι μαθητές του μουσικού σχολείου, γυμνασίου και Λυκείου , για το χρόνιο πρόβλημα στέγασης αλλά και για την σίτιση. Τα 15μελή των σχολείων συναντήθηκαν με τον δήμαρχο προκειμένου να βρεθεί λύση.

ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ..ΚΡΑΝΟΣ !!! ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ "ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ"...


Όπως μας καταγγέλλουν από την περιοχή του Καρά Τεπέ, μαζικές διαστάσεις έχει πάρει στην περιοχή το κυνήγι πουλιών με αυτοσχέδιες σφεντόνες από μετανάστες.

Συνεργάτες