Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

"ΕΦΟΔΟΣ" ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ" ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!!


Στις 06:00 σήμερα Σάββατο το πρωί, η αστυνομία ξεκίνησε μια τεράστια  επιχείρηση στο Hot Spot της Μόριας, προκειμένου βρει και να συλλάβει τους μετανάστες που ενώ έχει βγει απορριπτική, οριστική και αμετάκλητη απόφαση μη χορήγησης πολιτικού ασύλου, κρύβονται ενώ θα έπρεπε να επαναπροωθηθούν στην Τουρκία....

Η αστυνομία επέλεξε να αιφνιδιάσει τους μετανάστες για να αποφύγει παλιότερες καταστάσεις όπως οι εξεγέρσεις που "οργάνωναν" οι "αρχηγοί" των μεταναστών που όπως είναι πια ευρέως γνωστό δεν είναι μόνο μετανάστες αλλά και διάφοροι άλλοι που κυκλοφορούν ανενόχλητοι μέσα στο κέντρο...

Το σχέδιο της αστυνομίας ήταν να κλείσει κυκλικά το κέντρο και στη συνέχεια να ακολουθήσει η .."έφοδος" !!! 


Οι αστυνομικοί μπήκαν στο "κέντρο" και μετά έκαναν έλεγχο σε όλα τα κοντέινερ και τους οικίσκους προκειμένου να εντοπίσουν τους παραβάτες.. 

Συνολικά συμμετείχαν 350 αστυνομικοί ενώ παρόντες σε όλη την διάρκεια της επιχείρισης ήταν δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα έτσι ώστε να αντιμετωπισθούν "'άλλες" καταστάσεις..









Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες