Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ..ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΖΙΜΗ.. ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΔΑΠΑΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΙΣΘΟΥΣ" ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.!!!



Μεγάλο προβληματισμό έχει προκαλέσει η επιστολή που έστειλε ο πρώην αντιδήμαρχος Στρατής Τζιμής με την οποία ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του Δημάρχου Σπύρου Γαληνού.. 


Η απάντηση δε του Δημάρχου στην επίμαχη επιστολή και στη συνολική στάση του Τζιμή, μάλλον δημιούργησε περισσότερα ερωτήματα παρά "βοήθησε" στο να λυθούν οι πολλές απορίες μας.. 

Διαβάστε την δήλωση - σχολιασμό του Δημάρχου Λέσβου και τα λέμε μετά...

Η δήλωση...

"Με αφορμή την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου, Στρατή Τζιμή, θα ήθελα να δηλώσω προς όλες τις κατευθύνσεις ότι στην πολιτική η πικρία και η εμπάθεια δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος.
Οι εκλογικές αναμετρήσεις είναι αγώνας αντοχής και όχι ταχύτητας, συνεπώς όποιος βιάζεται καίγεται." 


Lesvos Voice: Για να δούμε λοιπόν τι "απάντησε" ο Δήμαρχος.. 

Αρχικά μιλάει για πικρία και εμπάθεια.. ναι αλλά ποιος δημιούργησε αυτή την πικρία;; ..μήπως ο ίδιος που ίσως, λέμε ίσως, δεν τήρησε τις υποσχέσεις του απέναντι στον πρώτο σε σταυρούς δημοτικό του σύμβουλο ;;; 

Και δεν αναφερόμαστε στο γεγονός ότι του "πήρε" τις αρμοδιότητες όταν τον "έβγαλε" από αντιδήμαρχο έργων, αλλά σε μετέπειτα υποσχέσεις που ίσως, λέμε ίσως, να έδωσε προκειμένου να γεφυρωθούν οι σχέσεις μετά την απομάκρυνση από την αντιδημαρχία.. 

Αλλά το θέμα δεν είναι εκεί.. άλλωστε όλα αυτά πολύ λίγο μας ενδιαφέρουν.. 

Το θέμα είναι στα όσα  έγραψε ο Στρατής Τζιμής στη παραίτηση του, στις καταγγελίες και όλα όσα ανέφερε για την "κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος".. 

Σε αυτά θα έπρεπε να απαντήσει ο Δήμαρχος και όχι να ασχολείται με το ποιος  θα "καεί" - πολιτικά προφανώς - και ποιος όχι.. 

Έγραψε λοιπόν ο Στρατής Τζιμής... "υπάρχει απόφαση της Γ.Σ. της ΔΕΔΑΠΑΛ,  της οποίας ο ισολογισμός του 2016 κατέδειξε έλλειμμα 762.000 €, να αποζημιώνονται με μηνιαία μεγάλα ποσά σχεδόν όλα τα μέλη του Δ.Σ."..

Για αυτό τι έχει να πει ο Δήμαρχος;; .. είναι το έλλειμμα τόσο και πράγματι όλα τα μέλη του Δ.Σ της δημοτικής εταιρίας πληρώνονται;;; ...γιατί αν έτσι είναι τα πράγματα και όλα τα μέλη πληρώνονται τότε είναι ένα τεράστιο θέμα και εμείς σταματάμε εδώ... 


Έγραψε επίσης ο Τζιμής.. "Άλλωστε είναι πάγια πρακτική του δημάρχου όλες οι εταιρείες  και τα περισσότερα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου να «χρησιμοποιούνται» οικονομικά, ώστε με τις αντιμισθίες που λαμβάνουν οι συνεργάτες του, αιρετοί και μη, από τα χρήματα των δημοτών να νομίζει  ότι έτσι  μπορεί να διοικεί  το Δήμο   και μάλιστα  να προϋποθέτει  την  επανεκλογή του"..

Δηλαδή ;; ...αυτό τι σημαίνει ;;; ..ότι σε όλα τα νομικά πρόσωπα του Δήμου και σε όλες τις δημοτικές εταιρίες συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν και στη ΔΕΔΑΠΑΛ ;;; 

Αυτό λέει ο Τζιμής.. δεν πρέπει να απαντήσει ο Δήμαρχος ;;; 

Δηλαδή τι εννοεί ο Τζιμής όταν λέει "χρησιμοποιούνται οικονομικά" ;;; ..προφανώς ότι πληρώνονται άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να πληρώνονται.. έτσι δεν είναι ;;; 

Όλα αυτά λοιπόν και κάποια ακόμα θέλουν απαντήσεις.. 

Στους δημότες λίγο ενδιαφέρει η σκοπιμότητα μιας δήλωσης, αυτό που ενδιαφέρει είναι τι λέει αυτή η δήλωση και αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.. 

Αυτό έχει τελικά σημασία.. 

Από την απάντηση - μη απάντηση - λοιπόν του Δημάρχου το συμπέρασμα που βγάζουμε είναι ότι όσα λέει ο Τζιμής δεν διαψεύστηκαν, οπότε τα συμπεράσματα δικά σας..









Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες