Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

"ΕΠΙΣΚΕΨΗ" ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΕΚΑΝΕ Ο ..ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΘΟΝΟ ΥΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ..ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ !!!!



Στη Μυτιλήνη βρέθηκε ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας  ο οποίος επισκέφθηκε το χοτ σποτ της Μοριας συνοδεύοντας τον υπουργό Εσωτερικών της Εσθονίας  Αντρε Ανβελτ αρμόδιο για θέματα μετανάστευσης, στο πλαίσιο ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ από την Εσθονία  από την 1η Ιουλίου και για ένα εξάμηνο .

Μαζί με τον Εσθονό υπουργό με σκάφος του λιμενικού συμμετείχαν σε έλεγχο κατά μήκος των θαλασσίων συνόρων 
Επόμενος σταθμός των δύο υπουργών ήταν η Κως στην οποία έφτασαν με ελικόπτερο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η λύση που ο συγκεκριμένος υπουργός προέταξε  για την προσφυγική κρίση στην άτυπη συνάντηση των υπουργών δικαιοσύνης και εσωτερικών της ΕΕ, που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα μήνα στο Ταλίν της Εσθονίας, ήταν οι επαναπροωθήσεις. 
«Εάν τους στέλνουμε πίσω ίσως να είναι το πρώτο και σημαντικότερο προληπτικό μέτρο, που θα τους κάνει να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει λόγος να έρθουν» δήλωσε ο Αντρε Ανβελτ, υπουργός εσωτερικών της Εσθονίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα του euronews.com.



Lesvos Voice: Βαρεθήκαμε να βλέπουμε τον "τουρίστα" Μουζάλα να έρχεται στη Λέσβο και να κάνει την βόλτα του με τον κάθε έναν που θέλει να παραστήσει τον "ενημερωμένο" και "φιλάνθρωπο".. 

Αυτοί που μετέτρεψαν την Λέσβο σε Νήσος Έλις της Ελλάδας και της Ευρώπης δεν έχουν καμιά αξιοπιστία να μας πουν οτιδήποτε.. τζάμπα τα λόγια πλέον.. αφήστε που συνεχίζουν το "θεάρεστο" έργο τους φτιάχνοντας νέα εκτρώματα.. βλέπε Παγανή..

Αλλά ποιος τοπικός παράγοντας τολμάει να κηρύξει τον Μουζάλα και τον κάθε Μουζάλα,  ανεπιθύμητο στη Λέσβο για τα ψέματα που μας έλεγε ;; ..κανένας... η φωτογραφίες μαζί του όμως έμειναν..  











Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες