Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΜΕΡΚΕΛ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε. !!! ..Ο ΣΟΥΛΤΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ !!!



Την Κυριακή το βράδυ πραγματοποιήθηκε η τηλεοπτική μονομαχία μεταξύ της Άνγκελα Μέρκελ και του Μάρτιν Σουλτς.

Και οι δύο υποψήφιοι για την Καγκελαρία της Γερμανίας κλήθηκαν να απαντήσουν για το θέμα της Τουρκίας αλλά και για το τι θα κάνουν στην περίπτωση που εκλεγούν.
Η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ εξέφρασε την εκτίμηση πως η Τουρκία δεν θα ενταχθεί ποτέ στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 
Όμως προειδοποίησε πως οι ενταξιακές συνομιλίες με την Τουρκία δεν πρέπει να διακοπούν αυτή τη στιγμή, προσθέτοντας πως ένα τέτοιο βήμα θα πρέπει να εξετασθεί προσεκτικά.
Από την πλευρά του ο επικεφαλής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Μάρτιν Σούλτς υποστήριξε πως, αν εκλεγεί καγκελάριος της Γερμανίας, θα διακόψει τις ενταξιακές συνομιλίες της Τουρκίας με την ΕΕ.
«Όταν γίνω καγκελάριος, θα ακυρώσω τις ενταξιακές συνομιλίες της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Σουλτς.
«Κανένας γερμανός πολίτης δεν μπορεί να ταξιδεύει πλέον με ασφάλεια στην Τουρκία», τόνισε αναφερόμενος στο γεγονός ότι τους περασμένους μήνες τέθηκαν υπό κράτηση στην Τουρκία 12 γερμανοί πολίτες με πολιτικές κατηγορίες.
«Όποιος κι αν είναι ο επόμενος καγκελάριος έχει τη αποστολή να πει στην Τουρκία για να προστατεύσει την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας: όλες οι κόκκινες γραμμές έχουν παραβιαστεί και γι' αυτό αυτή η χώρα δεν μπορεί πλέον να γίνει μέλος της ΕΕ», συμπλήρωσε.



Lesvos Voice: Αυτά ακούει ο Ερντογάν και "τρελαίνεται" ..και για να περνά η ώρα του στέλνει στο Αιγαίο μερικές δεκάδες βάρκες με μετανάστες την ημέρα.. 

Πάντως αν οι Γερμανοί αυτά που λένε τα εννοούν κιόλας και δεν είναι προεκλογικές φανφάρες από αυτές που εμείς εδώ στην Ελλάδα ξέρουμε καλά, τότε μιλάμε για "ρήξη" που δεν ξέρουμε που μπορεί να οδηγήσει.. 

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο μεταναστευτικό αλλά γενικά για την θέση της Τουρκίας...










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες