Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ.. ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΟΧΑΙΑ !!!




ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΝΑΝ 51ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΛΟΠΗ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ...
Εξιχνιάστηκε, την Παρασκευή, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση διάρρηξης σε φαρμακείο, στη Μυτιλήνη.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπόυ ηλικίας 51 ετών, για κλοπή και για φθορές ξένης ιδιοκτησίας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 51χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 02 έως 03-09-2017, εισήλθε στο φαρμακείο, παραβιάζοντας την είσοδό του και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, καθώς και τρεις συσκευασίες με φαρμακευτικά σκευάσματα.



47ΧΡΟΝΟΣ "ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ" ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ "ΑΠΟΦΑΣΗ" ΓΙΑ ..ΚΛΟΠΗ !!

Συνελήφθη, την Παρασκευή στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι όπως διακριβώθηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση των δικαστικών Αρχών Μυτιλήνης, για το αδίκημα της κλοπής.



ΤΡΟΧΑΙΟ.. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ... 
Την Παρασκευή στο 5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Μυτιλήνης - Καλλονής, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό μία 48χρονη, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 47χρονος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δικυκλιστή.
Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.


81 ΕΤΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟΥ..
Την Πέμπτη σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην Πέτρα, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ένας 81χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε, με συνέπεια τον τραυματισμό μίας 73χρονης ημεδαπής, η οποία επέβαινε στο όχημα.
Η τραυματισθείσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Μήθυμνας Λέσβου.










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες