Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΑΛΑ ΠΗΓΕ ΦΕΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ !! ..ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΗΓΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011 !! ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ..



Μοναδική ήταν η φετινή κίνηση επισκεπτών στη Λήμνο στο διάστημα των τριών καλοκαιρινών μηνών Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου 2017.

Τους τρεις αυτούς μήνες, και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμεναρχείου Λήμνου, αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου Μύρινας, συνολικά 3,2 φορές ο πληθυσμός του νησιού (16.992 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2011) και συγκεκριμένα 54.093 επιβάτες. 


Αριθμός αυξημένος κατά 13% σε σχέση με τον αντίστοιχο του 2016.

Σημειώνεται, επίσης, ότι τον Αύγουστο στη Μύρινα αποβιβάστηκαν 24.022 επιβάτες και πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμός αφίξεων ανά μήνα που καταγράφεται στη Λήμνο από το 2011 έως σήμερα.



Lesvos Voice: Όπου δεν υπήρχε πρόβλημα με το μεταναστευτικό, ο τουρισμός φέτος "έσκισε".. 

Και δεν μιλάμε μόνο για τους παραδοσιακούς μεγάλους τουριστικούς προορισμούς της χώρας που θα είναι γεμάτοι μέχρι τον Οκτώβριο, αλλά ακόμα και για αυτούς που μέχρι σήμερα δεν είχαν παράδοση..

Η Λήμνος όμως έχει την δική της σημασία γιατί είναι ένα νησί του Βορείου Αιγαίου που όμως δεν έχει πληγεί από το μεταναστευτικό ρεύμα και αυτό ήταν καθοριστικό τελικά για να "πάει" καλά....













Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες