Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΠΙΑΣΑΝ 20ΧΡΟΝΟ "ΑΛΛΟΔΑΠΟ" - "ΠΟΝΤΙΚΟ" ΠΟΥ ΕΙΧΕ .."ΤΡΥΠΩΣΕΙ" ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ !!! .. ΤΑ ΠΟΤΑ ..ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ !!! ..ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ



Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, υπόθεση διάρρηξης, που διαπράχθηκε προ επταμήνου, σε οικία 63χρονου, στη Μυτιλήνη.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός αλλοδαπού, ηλικίας 20 ετών.


Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχειών και δεδομένων, προέκυψε ότι, ο 20χρονος εισήλθε στην παραπάνω οικία, παραβιάζοντας παράθυρό της και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 410 ευρώ, είκοσι φιάλες με αλκοολούχα ποτά, καθώς και διάφορα είδη ένδυσης και υπόδησης.


Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.




ΠΑΛΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ..ΜΑΧΑΙΡΙΑ !! ΕΠΙΑΣΑΝ "ΑΛΛΟΔΑΠΟ" ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΑΛΛΟ "ΑΛΛΟΔΑΠΟ".. ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΥΣΙΚΑ !!!!

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, υπόθεση απόπειρας ληστείας, που διαπράχθηκε σε βάρος ενός 25χρονου αλλοδαπού.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος ενός αλλοδαπού, ηλικίας 21 ετών, για το αδίκημα της απόπειρας ληστείας.



Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο δράστης, βραδινές ώρες της     15-08-2017 στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο, προσπάθησε, με την απειλή μαχαιριού, να αποσπάσει από τον 25χρονο χρήματα, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσει.










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες