Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΠΟΛΥ ΧΑΣΙΣΑΚΙ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ.. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΧΑΜΕ ..ΔΥΟ !!!!




Συνελήφθη, την Παρασκευή στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 46 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκαν, σε υπαίθριο χώρο στην παραπάνω περιοχή, τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 10 έως 43 εκατοστά, τα οποία όπως διακριβώθηκε, τα καλλιεργούσε ο 46χρονος.

Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.



Και άλλο ..χασισάκι !!!

Συνελήφθη, την Παρασκευή στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 38 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο 38χρονος εντοπίστηκε να κινείται με το αυτοκίνητό του στην παραπάνω περιοχή και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς), συνολικού βάρους  30,6 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών προοριζόταν για διάθεση της σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, διακριβώθηκε επίσης, ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση των δικαστικών Αρχών Ηρακλείου, για παραβίαση περιοριστικών όρων, που του είχαν επιβληθεί.

Τα ναρκωτικά, η ζυγαριά, καθώς και το προαναφερόμενο αυτοκίνητο, κατασχέθηκαν.















Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες