Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ.. ΕΝΑΣ "ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟ, ΔΥΟ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΤΟΥ ..ΨΥΓΕΙΟΥ !!!!



Συνελήφθη, την Παρασκευή  στην ευρύτερη περιοχή του Πολιχνίτου στη Λέσβο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός, ηλικίας 58 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών.



Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 58χρονου στην παραπάνω περιοχή, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 15 έως 30 εκατοστά,

τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), συνολικού βάρους 60,8 γραμμαρίων,

μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, με υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας.



Έβαλαν στόχο τα ..ψυγεία !!! 

Εξιχνιάστηκε, χθες Παρασκευή, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση κλοπής σε κατάστημα (μίνι μάρκετ) στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος δύο αλλοδαπών ηλικίας 20 και 40 ετών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο 20χρονος και ο 40χρονος, από κοινού με ένα ακόμη άτομο, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, βραδινές ώρες της 08-08-2017, διέρρηξαν εξωτερικό ψυγείο του καταστήματος και αφαίρεσαν συσκευασίες με αλκοολούχα ποτά και αναψυκτικά, συνολικής αξίας 125 ευρώ περίπου.


Από μικροί ..μπουκαδόροι !!!!!
Συνελήφθησαν, την Παρασκευή στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 18 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες, την Πέμπτη, εισήλθαν σε οικία 44χρονου στη Μυτιλήνη, παραβιάζοντας την είσοδό της και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας 400 ευρώ. 








Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!  



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες