Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ..SURVIVOR ΠΑΤΡΙΩΤΗ !!! ΣΤΟ ..ΓΑΛΑΤΣΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ !! ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ..ΕΠΑΦΕΣ !!!


Έχουμε "όρεξη" για λίγη πλάκα και είπαμε να ασχοληθούμε με το .."μεγάλο γεγονός" της χώρας μας που δεν είναι άλλο από τον τελικό του ..Survivor !!!
 
Μόνο που εμείς δεν θα ασχοληθούμε με το ποιος θα νικήσει.. άλλωστε υπάρχουν πιο ειδικοί από εμάς για το θέμα..

Γιατί για να πούμε και την αλήθεια δεν είμαστε και από τους φανατικούς του παιχνιδιού.. 

"Φευγάτα" το είδαμε, έτσι για να ξέρουμε με τι ασχολείται ο κόσμος.. 

Μάθαμε όμως ότι ο  τελικός θα γίνει στο ..Γαλάτσι (!!!) και κάπως έτσι θυμηθήκαμε ότι αυτός ο τελικός ήταν να γίνει στη ..Λέσβο !!!!

Μάλιστα ορισμένοι "αξιωματούχοι" του νησιού είχαν κάνει και σχετικές δηλώσεις οι οποίες είχαν "φιλοξενηθεί" σε τοπικά - και όχι μόνο - ΜΜΕ στα οποία φαινόταν ότι το "γεγονός" ήταν σχεδόν τελειωμένο και ότι η Λέσβος θα "έπαιρνε" την .."διοργάνωση" του μεγάλου τελικού.. 

Θυμόμαστε κιόλας ότι οι δηλώσεις "έλεγαν" ότι η Λέσβος "χτυπιέται" με την Ρόδο αλλά επειδή εμείς εδώ στη Λέσβο είμαστε "ταλαιπωρημένοι" από το μεταναστευτικό, τελικά θα ..κερδίσουμε !!! 

Θυμόμαστε και άλλα.. για επαφές και συναντήσεις με διάφορους της παραγωγής, κάτι γνωστούς του Τούρκου "αρχηγού" και άλλα σχετικά και ..ωραία !!! 

Αλλά τελικά τι ..απογοήτευση !!! ...ο τελικός δεν θα γίνει ούτε στη Λέσβο, ούτε στη Ρόδο αλλά στο .."νησί" του ..Γαλατσίου !!!!! 

Και κάπως έτσι νιώσαμε μια ακόμα .."απογοήτευση" αφού όπως φαίνεται το αφήγημα για το νησί της αλληλεγγύης δεν πιάνει ούτε για το ..Survivor !!!!!

Για να μη θυμηθούμε και όλα τα υπόλοιπα που ..ελπίζαμε να "πάρουμε", κάτι πολιτιστικές πρωτεύουσες, κάτι νόμπελ και πολλά άλλα και που τελικά δεν .."πήραμε" !!! 

Απορούμε όμως με την ελαφρότητα κάποιων "αξιωματούχων".. δεν καταλαβαίνουν τίποτα και συνεχίζουν απτόητοι !!! 

Έχουμε βάσιμες υποψίες πλέον ότι κάποιοι νυν και πρώην "αξιωματούχοι" πιστεύουν ακράδαντα ότι αυτό το νησί κατοικείται από ...λωτοφάγους !!! ...δεν εξηγείται αλλιώς !!!!








Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες