Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΠΕ "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΗ ΣΤΡΑΤΗ !! ..ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ "ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ" !!!


Με ηχηρό τρόπο απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις προκλήσεις της Αγκυρας στο Αιγαίο, υπενθυμίζοντας από την καρδιά του Αιγαίου το «Μολών λαβέ».

Καταθέτοντας στεφάνι στον Αϊ-Στράτη, στη μνήμη του υποσμηναγού Σιαλμά που κατέπεσε μετά από αερομαχία με τουρκικά αεροσκάφη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ξεκάθαρα:
«Η ιερή μνήμη του ηρωϊκού Υποσμηναγού Νικολάου Σιαλμά εκπέμπει πάντοτε προς κάθε κατεύθυνση το εξής μήνυμα: Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι εδώ. Και φυλάσσουν πάντοτε τα σύνορα, το έδαφος και την κυριαρχία μας, αλλά και τα σύνορα, το έδαφος και την κυριαρχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Η ιερή του μνήμη όμως εκπέμπει κι ένα άλλο μήνυμα προς κάθε έναν που προκαλεί και, κυρίως, προς κάθε επίδοξο εισβολέα. Το μόνο μήνυμα που μας έμαθε η Ιστορία μας και οι πρόγονοί μας: "Μολών λαβέ"».
Τι έγινε..
Νωρίτερα την ώρα που ο κ. Παυλόπουλος πετούσε με ελικόπτερο πάνω από τη νήσο Παναγιά, οι Τούρκοι ενημέρωσαν δύο φορές μέσω ασυρμάτου τους Έλληνες πιλότους ότι βρίσκονται εντός του τουρκικού εναέριου χώρου!
Συγκεκριμένα, οι πιλότοι που μετέφεραν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας άκουσαν στις 09:35 σήμερα το πρωί και στις 09:37 δυο φορές τους Τούρκους να υποστηρίζουν ότι πετούν μέσα σε τουρκικό εναέριο χώρο. 
Την ώρα εκείνη οι πιλότοι, που πετούσαν πάνω από τη νησίδα Παναγιά Οινουσσών, δεν απάντησαν στη νέα τουρκική πρόκληση και συνέχισαν κανονικά την πορεία τους.
Λίγο αργότερα το ελικόπτερο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προσγειώθηκε ασφαλώς στη νήσο Παναγιά και παρακολούθησε ενημέρωση στο στρατιωτικό φυλάκιο.

Lesvos Voice: Το ερώτημα είναι πως οι Κύπριοι κατάφεραν να βγάζουν πετρέλαια, να τους προστατεύουν οι υπερδυνάμεις του πλανήτη και οι Τούρκοι να ουρλιάζουν και στην περιοχή μας να μη μπορεί να πλησιάσει ο αρχηγός του Ελληνικού κράτους χωρίς να γίνει επεισόδιο;; 
Μήπως κάναμε κάτι λάθος;;; ..λέμε τώρα !!!!







Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους



προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες