Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΝΕΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ.. ΤΑ ΚΑΙΝΕ ΟΛΑ.. ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ.!!! ..ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ..


Πάλι τα ίδια.. η ίδια τραγική κατάσταση με ότι αυτό σημαίνει για το κέντρο της Μόριας αλλά και για το νησί μας που για μια ακόμη φορά βρίσκετε στην επικαιρότητα για τον λάθος λόγο..
 Πρόκειται προφανώς για μια κατάσταση η οποία δεν μπορεί να συνεχιστεί.. κανένας δεν μπορεί να παριστάνει ότι όλο αυτό δεν συμβαίνει.. 
Για εμάς δεν υπάρχει άλλη λύση παρά μόνο να κλείσει το κέντρο της Μόριας.. 


Τι έγινε λοιπόν..  
Για μία ακόμα φορά έχουμε εξέγερση μεταναστών στο κέντρο κράτησης της Μόριας...
Οι μετανάστες διαμαρτύρονται για τον εγκλωβισμό τους στη Λέσβο (μερικοί βρίσκονται εκεί από τις 20 Μαρτίου 2016), αλλά και για τις απελάσεις κάποιων από αυτούς στην Τουρκία.
Οι πρώτες πληροφορίες μας λένε ότι οι μετανάστες έχουν βάλει φωτιές μέσα και έξω από το hotspot της Μόριας, ενώ δεν αφήνουν να πλησιάσει κανείς, ούτε καν και τα αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία βρίσκονται από την πρώτη στιγμή εκεί, αλλά δεν μπορούν να επιχειρήσουν για την κατάσβεση των εστιών της φωτιάς.

Στην επιχείρηση για την κατάσβεση της φωτιάς βοηθούν από αέρος δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα Πετζετέλ.





Σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες, οι μετανάστες έχουν κλείσει τον δρόμο με κάδους απορριμάτων τους οποίους καίνε, ενώ έχουν προκαλέσει ζημιές σε πολλά ΙΧ αυτοκίνητα.
Σε βίντεο που ανέβηκε λίγα λεπτά πριν στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέρεται ότι φαίνονται αστυνομικοί να πετούν πέτρες στους διαμαρτυρόμενους μέσα στο κέντρο κράτησης. 
















Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες