Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

"ΜΥΡΙΣΕ" ΟΥΖΟ ΚΑΙ ..ΛΕΣΒΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ !!! ..ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ !!!




Το Αεροδρόμιο της Αθήνας συνδέθηκε την Δευτέρα, με τη Λέσβο με έναν πρωτότυπο τρόπο...
Στο πλαίσιο της προσπάθειας συνδρομής και υποστήριξης του νησιού, η ημέρα ήταν αφιερωμένη στη Λέσβο με μια ξεχωριστή γιορτή για το νησί, τις ομορφιές και τα προϊόντα του.
Αφορμή ο θεσμός του ετήσιου Ouzofest, η εκδήλωση που κάθε Ιούλιο «μυεί» τους επισκέπτες του νησιού στα μυστικά και στις ποικιλίες του ούζου, αλλά και σε έναν ιδιαίτερο τρόπο ζωής που αξίζει να ανακαλύψει κανείς.
Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λέσβου, και τη στήριξη του Δήμου Λέσβου και του Συνδέσμου Ποτοποιών – Αποσταγματοποιών Λέσβου, διοργάνωσε ένα μίνι «Φεστιβάλ Ούζου» για τους επισκέπτες του αεροδρομίου και τους προετοιμάζει για το φετινό Ouzofest (14-15 Ιουλίου Μυτιλήνη / 22 Ιουλίου Πλωμάρι), φέρνοντας κοντά σε επιβάτες και επισκέπτες, άρωμα Αιγαίου και καλής παρέας.
Το… αεροδρομιακό Ouzofest περιλάμβανε μεταξύ άλλων:
Πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα της Λέσβου και ένα καλάθι γεμάτο με τοπικά προϊόντα.
Ζωντανή μουσική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, από παραδοσιακό μουσικό σχήμα του νησιού.
Διανομή φυλλαδίου – πρόσκληση στο ετήσιο Ouzofest της Λέσβου, και κλήρωση συνολικά 6 διπλών εισιτηρίων Αθήνα – Μυτιλήνη μετ’επιστροφής, ευγενική προσφορά των αεροπορικών εταιρειών που συνδέουν την Αθήνα με τη Μυτιλήνη: της Aegean, της Astra και της Volotea.
Ήδη από το Σάββατο, 1η Ιουλίου, τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών του αεροδρομίου ήδη προσφέρουν εκπτώσεις 15% με την αγορά τοπικού ούζου, ενώ με στόχο τη μεγαλύτερη προβολή των προϊόντων της περιοχής, τα ΚΑΕ θα αναδείξουν ξεχωριστά όλα τα τοπικά είδη.
Τέλος, το αεροδρόμιο της Αθήνας έχει από την Δευτέρα εικόνες της Λέσβου, φέρνοντας τα καφενεδάκια του νησιού και την αύρα του Αιγαίου ακόμα πιο κοντά στους επιβάτες και τους επισκέπτες του.









Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους


προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες