Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ”ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ” Ο ΤΣΙΠΡΑΣ !! ..ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ..



Ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας χθες κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Εσωτερικών «τοποθετήθηκε» και για τους συμβασιούχους !!!!

Τόνισε ότι αναζητείται οριστική λύση μέχρι το τέλος του έτους «ώστε να λήξει η ομηρία αυτών των εργαζομένων», προσθέτοντας ότι οι συμβασιούχοι αποτελούν μια από τις πιο βαριές αμαρτίες του παλαιού πολιτικού κατεστημένου.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι θα εφαρμοστούν οριζόντια και αντικειμενικά κριτήρια ώστε να διερευνηθεί ποιοι συμβασιούχοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και να αποκατασταθεί η εργασιακή τους σχέση.

«Η διαδικασία θα γίνει μέσω ανεξάρτητου οργάνου είτε πρόκειται για το ΑΣΕΠ είτε για επιτροπή που θα δημιουργηθεί από το ΑΣΕΠ», ανέφερε και η οποία θα εξετάσει την πραγματική σχέση εργασίας τόσο όσον αφορά στον χρόνο όσο και στο αντικείμενο της απασχόλησης.
Κάλεσε τα κόμματα και τους φορείς να καταθέσουν τις προτάσεις τους προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για το συγκεκριμένο θέμα.


Πάντως σε σχέση με την πρόσφατη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που χαρακτηρίζει αντισυνταγματική την παράταση των συμβάσεων, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «οι αποφάσεις της δικαιοσύνης πρέπει να υλοποιούνται», προσθέτοντας ωστόσο ότι πρέπει να καταβληθούν στους εργαζομένους τα δεδουλευμένα.


Lesvos Voice: Αν θέλετε την γνώμη μας για όλες τις παραπάνω .."δεσμεύσεις" του πρωθυπουργού είναι ότι οι συμβασιούχοι .."τώρα σώθηκαν" !!!!


















Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες