Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ «ΒΓΗΚΕ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥΛΑΚΗ !!! «ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ..»


Τελικά αυτό που καταλάβαμε από τα όσα έγιναν με την επίσκεψη του Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη είναι ότι λευκός καπνός για το σπάσιμο του Δήμου Λέσβου δεν βγήκε…

Μπορεί ο Γενικός Γραμματέας να είπε ότι αν και δεν θέλουν να ανοίξουν ξανά το χωροταξικό γενικά, η περίπτωση της Λέσβου έχει ιδιαιτερότητες και θα μπορούσε να γίνει μια παρέμβαση, ωστόσο συγκεκριμένα πράγματα δεν ακούσαμε..

Βέβαια να πούμε και ότι δεν κατατέθηκε και από πλευράς της Λέσβου συνολικά μια συγκεκριμένη πρόταση αφού όπως όλα δείχνουν οι τοπικοί παράγοντες δεν μπορούν να συμφωνήσουν !!! (Σημ. L.V: Εμείς τα λέγαμε..)

Επομένως το τι θα γίνει τελικά θα το δείξουν οι ..εξελίξεις !!

Αυτό που έμεινε τελικά από την χθεσινές συναντήσεις του Γ.Γ. ήταν η ..αντίδραση (!!!!)  κάποιων συμβούλων του Δημάρχου Λέσβου που αποχώρησαν από τον χώρο των συναντήσεων – εκδήλωσης  γιατί  λέει, ο Γενικός Γραμματέας αρνήθηκε να συναντήσει τον Δήμαρχο, γεγονός που στη συνέχεια διαψεύστηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Πάλλη !!!! 

Καλά πάμε δηλαδή.. η Λέσβος στα χειρότερα της !!!!










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες