Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ (;;;) ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΚΠΑ ΟΙ ΜΚΟ.. ΖΗΤΟΥΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ !!! «ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ..» ΛΕΝΕ !!!


Να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της αξιοποίησης του χώρου των παιδικών κατασκηνώσεων του ΠΙΚΠΑ, στην περιοχή της Νεάπολης, επιδιώκει η Δημοτική Αρχή και τα στελέχη της, κάνοντας συναντήσεις προσέγγισης με τα μέλη της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που δραστηριοποιείται στο χώρο και «φιλοξενεί» ευάλωτες ομάδες προσφύγων.

Την Τρίτη, μετέβη στο χώρο του ΠΙΚΠΑ, ο δήμαρχος Σπ. Γαληνός, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Ψάνη, τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γ. Κατζανό και τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Θ. Στεργίου, προκειμένου να συζητήσουν με τα μέλη της ΜΚΟ, για το μέλλον των εγκαταστάσεων και την ομαλή σταδιακή απομάκρυνσή τους από αυτές.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Ψάνη και οι υπεύθυνοι του χώρου φιλοξενίας ζήτησαν μικρή πίστωση χρόνου μερικών μηνών, έως ότου ολοκληρωθούν τα χρηματοδοτικά προγράμματα που συμμετέχουν ή έως ότου βρεθεί νέος χώρος φιλοξενίας.

«Παραδέχονται και οι ίδιοι, ότι τα παιδιά της Μυτιλήνης και της Λέσβου γενικότερα, δικαιούνται να έχουν χώρο παιδικών κατασκηνώσεων, μας εξήγησαν, όμως, ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατή η απομάκρυνσή τους από το ΠΙΚΠΑ, λόγω του ότι έχουν ενταχθεί σε προγράμματα χρηματοδότησης για την φιλοξενία των προσφύγων, τα οποία θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν.
Παράλληλα, μας ανέφεραν ότι αναζητούν νέους κατάλληλους χώρους για το σκοπό αυτό, χωρίς αποτέλεσμα.

Πηγή κειμένου: Δημοκράτης.. ο τίτλος δικός μας.. 



Lesvos Voice: Η ΜΚΟ των ΠΙΚΠΑ συμφώνησε ότι και τα παιδιά της Λέσβου έχουν λέει δικαίωμα να έχουν κατασκήνωση.. 

Σώπα.. φοβερή διαπίστωση !!! 

Κατά τα άλλα παραδέχτηκαν, λέει, ότι βγάζουν λεφτά από το ΠΙΚΠΑ και μόλις τα οικονομικά τους το επιτρέψουν θα φύγουν !!! 

Και όλο αυτό τώρα εμάς πρέπει να μας ικανοποιεί !!! 

Δεν πάμε καλά... 










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

1 σχόλια :

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες