Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΤΕΛΟΣ ΤΟ .."ΔΟΥΛΕΜΑ" ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ.. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΖΕΨΑΝ !! ΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΕΡΙΦΗΜΟ" ..MASTER PLAN !!!



Για το περίφημο master plan λιμανιού που παρουσιάστηκε πριν από μερικές μέρες και για το οποίο ήδη έχει γίνει πολύ κουβέντα έχουμε πολλά να πούμε, ας ξεκινήσουμε όμως από την ..αρχή !! 


Μπορεί κάποιος να μας πει ποιος αναλαμβάνει τελικά την ευθύνη για την εγκατάλειψη του .."δήθεν" σχεδίου για το οποίο τόσες συσκέψεις είχαν γίνει, για νέο λιμάνι στον Καρά Τεπέ;; 

Μπορεί κάποιος να μας πει γιατί σε αυτό τον τόπο, τον τόσο ταλαιπωρημένο τα τελευταία χρόνια, κάποιοι συνεχίζουν να εμπαίζουν τους πολίτες κάνοντας ασκήσεις .."επί χάρτου", χωρίς προηγουμένως να υπάρχει μια στοιχειώδη προετοιμασία ;;; 

Δηλώνει για παράδειγμα ο καθηγητής Κώστας Μουτζούρης, ότι είναι η "αδύνατη" η κατασκευή νέου λιμανιού στον Καρά Τεπέ από την στιγμή που βρέθηκαν εκεί αρχαία και την ίδια στιγμή ο Θεόδωρος Τσουκαλάς, προϊστάμενος της διεύθυνσης λιμενικών υποδομών του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών, δηλώνει ότι η εναλίων αρχαιοτήτων ΔΕΝ απάντησε όταν έγινε το έγγραφο για μεταφορά του λιμανιού !!!!

Τι συμβαίνει λοιπόν στην πραγματικότητα;; 

Ποιος λέει την αλήθεια;; 

Έχουν απάντηση για τον αν τα "αρχαία" εμποδίζουν πράγματι να γίνει λιμάνι στον Καρά Τεπέ;;;

Η γνώμη μας είναι ότι κανένας πραγματικά δεν ενδιαφέρεται τώρα πια για λιμάνι στο Καρά Τεπέ.. κανένας ..και τα αρχαία είναι απλά η δικαιολογία για να στείλουμε το θέμα στις καλένδες !!! αυτή είναι η αλήθεια.. 

Το master plan του λιμανιού έπρεπε να τελειώσει γιατί χωρίς αυτό δεν μπορούσε να προχωρήσει το έργο τις ανάπλασης της προκυμαίας Μυτιλήνης, το μοναδικό που έχει εξασφαλισμένους πόρους, για αυτό και έπρεπε άρον άρον να παρουσιαστεί ένα οποιοδήποτε ...master plan !!!!! 

Για αυτό και εγκατέλειψαν και το ..λιμάνι στο Καρά Τεπέ χρησιμοποιώντας αυτές τις ... δικαιολογίες !!! 

Έτσι για να μη μας δουλεύουν δηλαδή..

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα.. έργα 140 εκατ ευρώ στο λιμάνι !!! ..κολυμβητήριο που πρέπει να πέσει.. και τι άλλα έργα θα γίνουν, θα έχουμε συνέχεια.. 

Μείνετε συντονισμένοι... 








Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες