Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ MASTER PLAN ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..


Την Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 και ώρα 11:00 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στη Μυτιλήνη, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Master Plan (σχέδιο αξιοποίησης) εσωτερικού - εξωτερικού λιμένα Μυτιλήνης, για την αξιοποίηση και τον ελλιμενισμό σκαφών κρουαζιέρας και γιότ, καθώς και η παρουσίαση της αναδιάταξης και αξιοποίησης του περιβάλλοντος χώρου.
Η παρουσίαση του Master Plan θα πραγματοποιηθεί από την μελετήτρια του έργου κα Μαριλένα Φράγκου και τους συνεργάτες της, και από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Λιμενικών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών κ. Θεόδωρο Τσουκαλά και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την οδοποιία, τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, τις κτιριακές υποδομές, την προτεινόμενη χρήση τους, καθώς και την ανάπλαση των χώρων.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ μετά το τέλος της παρουσίασης θα δοθεί χρόνος για να απαντηθούν τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την παρουσίαση του Προγραμματικού Σχεδίου. 

Lesvos Voice: Έχουμε ακούσει πολλά για το περίφημο Master Plan του λιμανιού της Μυτιλήνης που όπως ανακοινώθηκε περιλαμβάνει σημαντικές παρεμβάσεις τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά του χώρου.. 
Ήδη είναι πολλοί αυτοί που "μιλάνε" για αυτό το σχέδιο αλλά εμείς θα περιμένουμε να δούμε τι θα ανακοινωθεί για να ..μιλήσουμε !! 
Πάντα καλόπιστα, περιμένουμε να δούμε τη δουλειά των ειδικών που πληρώθηκαν για να κάνουν όλα αυτά τα σχέδια και μετά θα τα κρίνουμε.. 
Το μοναδικό που μπορούμε να πούμε είναι ότι για αυτή την ανάπλαση τα λεφτά υπάρχουν και είναι ένας σχεδιασμός που μπορεί να γίνει πραγματικότητα αρκεί να υπάρχει και σοβαρότητα.. 
Αυτά για αρχή και ..περιμένουμε !!!!








Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες