Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ L.V... ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΙΣΠΑΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΚΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ !!! ΥΠΕΚΛΕΠΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ !!!!



Φόβοι για προβοκάτσια πριν το δημοψήφισμα στην Τουρκία – Γέμισε πράκτορες της ΜΙΤ που παριστάνουν τους Ευρωπαίους συνταξιούχους η Ελλάδα – Αποκαλυπτικά τα δημοσιεύματα και του ξένου Τύπου.
Γενικευμένος συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές αρχές ασφαλείας, όπως διαβάζουμε στο κυριακάτικο Πρώτο Θέμα, οι οποίες όσο πλησιάζει το δημοψήφισμα θεωρούν πιο πιθανή κάποια τουρκική προβοκάτσια στα νησιά και στην Θράκη.
Οι πρόσφατες συλλήψεις Ευρωπαίων πολιτών που επιβεβαιωμένα δρούσαν ως κατάσκοποι για λογαριασμό των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, αλλά και το οπλοστάσιο που βρέθηκε σε τζαμί στην Ξάνθη εκτιμάται ότι αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου.
Πριν λίγες εβδομάδες συνελήφθη στη Λέσβο 40χρονος Ισπανός εργαζόμενος σε ΜΚΟ, που είχε στήσει σύστημα υποκλοπών παρακολουθώντας για τη ΜΙΤ τις απόρρητες συνομιλίες των λιμενικών με τις Ένοπλες Δυνάμεις του νησιού. 
Ενώ, στο ίδιο δημοσίευμα διαβάζουμε και για έναν Γερμανό «συνταξιούχο» που συνελήφθη στην Κω και ομολόγησε ότι έπαιρνε 2.000 ευρώ το μήνα για να μαζεύει πληροφορίες.


Lesvos Voice: Η είδηση αυτή αποτελεί την απόλυτη δικαίωση του Lesvos Voice που εδώ και μήνες "φωνάζει" για την δράση των ανεξέλεγκτων ΜΚΟ - εμείς πρώτοι τους ονομάσαμε έτσι - και των ύποπτο ρόλο τους !!!!!!

Η είδηση ότι ένας Ισπανός εργαζόμενος σε ΜΚΟ συνελήφθη στη Λέσβο γιατί ήταν πράκτορας της ΜΙΤ δηλαδή των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας και ότι παρακολουθούσε τις απόρρητες συνομιλίες των λιμενικών με τις Ένοπλες Δυνάμεις του νησιού, είναι συνταρακτική. 

Όλοι πρέπει να πειστούν ότι υπάρχουν τεράστιες ευθύνες οι οποίες ΔΕΝ είναι μόνο πολιτικές !!!!!





Σημ. Όλο το δημοσίευμα εδώ.. 
http://lesvosvoice.blogspot.gr/2017/04/blog-post.html









Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες