Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ L.V... MONO 944 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 30.565 ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΆ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ !!! ΑΛΛΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ .."ΨΩΜΙ" !!!


Τη στιγμή που χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι σε δύσκολες συνθήκες στα hotspots σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω και Λέρο, οι προσφυγικές αφίξεις στα ελληνικά νησιά συνεχίζονται, ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που φεύγουν.

Τα παραπάνω προκύπτουν από τα στοιχεία της Κομισιόν που δημοσιεύει η «Καθημερινή» σύμφωνα με τα οποία μέσα σε ένα χρόνο και ειδικότερα από τις 20 Μαρτίου του 2016 έως και τις 4 Απριλίου του 2017 έφτασαν στα ελληνικά νησιά 30.565 μετανάστες, ενώ μόλις 944 επαναπροωθήθηκαν στην Τουρκία στο πλαίσιο της συμφωνίας με την Ε.Ε.
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, στο ίδιο διάστημα, μόλις 7.220 πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο έχουν μεταφερθεί στην ενδοχώρα είτε επειδή θεωρούνται ευάλωτοι είτε επειδή εγκρίθηκε το αίτημα ασύλου τους.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος αναμονής για όσους υποβάλλουν προσφυγή για την εξέταση του αιτήματος ασύλου τους σε δεύτερο βαθμό,πρόκειται για μία τακτική στην οποία καταφεύγουν οι περισσότεροι μετά την πρώτη απορριπτική απόφαση, ξεπερνάει και τους έξι μήνες.

Lesvos Voice: Τα παραπάνω στοιχεία που δεν είναι "μαϊμού", αφού τα συγκεντρώνει η Κομισιόν με τους δικούς της μηχανισμούς, είναι άκρως αποκαλυπτικά και δικαιώνουν απόλυτα το Lesvos Voice που εδώ και μήνες "φωνάζει" για την αποτυχία όλου του συστήματος παροχής ασύλου... 
Από τους 30.565 μετανάστες, μόλις 944 επαναπροωθήθηκαν στην Τουρκία !!! ...νούμερο τραγικό που δείχνει την αποτυχία.. 
Αλλού όμως είναι το .."ψωμί" !!! 
Λένε τα στοιχεία της Κομισιόν.. 30.565 ήρθαν, 944 γύρισαν πίσω στη Τουρκία και 7.220 μεταφέρθηκαν για διάφορους λόγους στην ενδοχώρα !!! ..αν κάνουμε την αφαίρεση τότε βρίσκουμε ότι στα νησιά είναι παραμένοντες 22.401 μετανάστες !!!!! 
Αλήθεια που είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι ;;;; 
Τα στοιχεία που μας ...δίνουν από την κυβέρνηση και όχι μόνο, κάνουν αναφορά για 12.000 μετανάστες στα νησιά, μέχρι τους 22.401 η διαφορά είναι πάνω από 10.000 !!!!
Που είναι αυτοί οι ..10.000 ;;;; ..εξαφανίστηκαν ;;; 
Όχι βέβαια.. κάπου είναι.. αν ψάξουμε θα τους βρούμε !! 
Το έχουμε πει ξανά.. τέλος ο "σανός" ...και αυτό πρέπει να το καταλάβουν τόσο τοπικά όσο και στη Αθήνα... 






Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες