Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ.. Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ "ΙΣΩΣ" ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΝΕΟ ..ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!


Στην παραδοχή ότι το τέταρτο μνημόνιο είναι κοντά προχώρησε ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας την Τετάρτη σε εκδήλωση στην Ηλιούπολη, όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1.

Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι όταν ανέλαβε την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε ότι τα μνημόνια θα συνεχιστούν παρά τις περί του αντιθέτου εξαγγελίες του.
"Ακούγεται, αυτές τις ώρες που μιλάμε, από κάποιες φωνές, ότι ενδεχομένως να χρειαζόμαστε άλλο ένα νέο μνημόνιο… Μα αυτό δε λέγαμε; 
Αυτό δε λέγαμε το ‘10 το `11, ότι η αποτυχία αυτής της πολιτικής είναι ότι γεννάει την ανάγκη για μια νέα συνταγή ακριβώς ιδία με την προηγούμενη; 
Για ένα νέο μνημόνιο, για μια ανακύκλωση της λιτότητας;" διερωτήθηκε ο κ. Σκουρλέτης.
"Νομίζω ότι βρισκόμαστε ακριβώς σε αυτή τη στιγμή… Δε το γνωρίζαμε όταν αναλαμβάναμε την κυβέρνηση; Βεβαίως το γνωρίζαμε" σημείωσε ο υπουργός.
Ο υπουργός Εσωτερικών εξάλλου, είχε εδώ και μήνες διατυπώσει την αμφιβολία και τις ενστάσεις του σχετικά με την αποτελεσματικότητα του μνημονίου που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ το καλοκαίρι του 2015.
Συγκεκριμένα, στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τον Οκτώβριο, είχε υποστηρίξει ( σε μια παρέμβαση που προκάλεσε έντονη δυσφορία και στον Αλέξη Τσίπρα) πως "Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι βγαίνει το πρόγραμμα".

Lesvos Voice: Χαιρετίσματα...








Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες