Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ "ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ" ΑΠΟ ΤΙς ΜΚΟ.. "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ"ΛΕΕΙ !! ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ..ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ !!















Αιχμές για τη διαφάνεια στη διαχείριση των κονδυλίων για τους πρόσφυγες από ορισμένες ΜΚΟ, άφησε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84 τόνισε πως «είναι παράδοξο αυτός που ζητάει διαφάνεια να μην είναι ο ίδιος διαφανής». 

Ξεκαθάρισε ότι η ελληνική κυβέρνηση λογοδοτεί για τα χρήματα που παίρνει, ότι μπορεί κανείς να την κατηγορήσει και για κακή χρήση, αλλά σημείωσε πως είναι όλα πλήρως διαφανή.
«Τέσσερις φορές απευθύνθηκα στη Βουλή και θα ήταν χειρονομία ευγένειας αν και οι ΜΚΟ δημοσίευαν τη χρήση τους», είπε χαρακτηριστικά.
Προσέθεσε, επίσης, ότι τον Μάιο θα έχουν καταργηθεί τα catering και θα υπάρχει απευθείας σίτιση με κουπόνια, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η κατάργηση των camps και η μεταφορά προσφύγων σε διαμερίσματα.

Lesvos Voice: Για να πούμε την αλήθεια δεν μας πείθει και πολύ ο κος Μουζάλας για όσα λέει για τις ΜΚΟ, αφού ήταν είναι και θα είναι ένας στενός συνεργάτης των ΜΚΟ και αυτός που τους έδωσε από την αρχή κυρίαρχο ρόλο.. 
Ουδέποτε ασχολήθηκε σοβαρά με τον έλεγχο τους, με αποτέλεσμα να έχουμε φαινόμενα όπως αυτό που αποκαλύφτηκε πριν μερικές μέρες στη Λέσβο με την σύλληψη ενός Ισπανού εργαζομένου σε ΜΚΟ για κατασκοπεία υπέρ των Τούρκων.. 
Τα άλλα για τα οικονομικά ας τα αφήσουμε καλύτερα γιατί .."βρωμάνε" !! ..κάποια στιγμή θα βγουν όλα στη φόρα και τότε εμείς εδώ στο Lesvos Voice θα γράψουμε πάλι ότι ..δικαιωθήκαμε !!! 
Αυτό όμως που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στις παραπάνω δηλώσεις είναι αυτό που είπε για μεταφορά των μεταναστών από τα camps σε διαμερίσματα... 
Ελπίζουμε αυτό να μη αφορά τα νησιά γιατί αυτό σημαίνει μακροχρόνια παραμονή και αυτό είπαμε ότι στα νησιά δεν μπορεί να συμβεί, για τους ..γνωστούς και πολύ πλέον ευδιάκριτους λόγους !!!!!










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες