Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ.. ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕ !! Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΛΛΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ..ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ !!!!


18 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής μας κ. Πάλλης κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή ζητώντας τον ορισμό αρχαιολογικών χώρων στον χώρο του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, εκεί όπου υποτίθεται ότι θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη επένδυση.

Ο κ. Πάλλης, ο οποίος δεν θυμόμαστε να έχει ανησυχήσει από την κατασκευή σε μια νύχτα των camp μεταναστών στη Μόρια, στον Καρά Τεπέ και στην Εφταλού, που δεν ανησύχησε από την καταστρατήγηση κάθε νομιμότητας από τις ΜΚΟ στην Λέσβο φοβάται μην πάθουν τίποτα τα αρχαία μας στο ..Ελληνικό που ήταν διεθνές αεροδρόμιο για 40 περίπου χρόνια.

Πολύ θα θέλαμε να δούμε τι θα συνέβαινε αν εμφανιζόταν στη Μυτιλήνη κάποιος μεγάλος επενδυτής;

Τι για ήπια ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος θα μας έλεγαν, τι για την καταστροφή των αρχαίων μας,  τι για την εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο.

Εν τω μεταξύ όλη η νεολαία μας θα έχει ξενιτευτεί και η μόνη δυνατότητα εργασίας θα ήταν στις ΜΚΟ των Φιλανθρώπων όπου γης οι οποίοι εξαιρούνται γενικώς από όλα αυτά τα πράγματα εξ ορισμού.     

Αλλά μ αυτά τα θέματα ποιος θα ασχοληθεί;


Γράφει ο …Λεσβόπληκτος













Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  






                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες