Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ;; ..ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;


Παρέμβαση έκανε σήμερα ο Σύλλογος Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου Λήμνου με αφορμή δηλώσεις δικηγόρου σχετικά με την επερχόμενη δίκη Μπεμπεδέλλη που αποτελεί μια σημαντική δίκη για την εξέλιξη της υπόθεσης της τράπεζας γενικότερα.. 


Η ανακοίνωση...

Ο Σύλλογος Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου Λήμνου με αγωνία παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Μπεμπεδέλλη. 

Εκφράζοντας  το αίσθημα των 6.000 μεριδιούχων  της Συνεταιριστικής Τράπεζας που έχασαν  τις οικονομίες τις οποίες  είχαν επενδύσει για την δημιουργία της Τράπεζας, εμείς οι Μεριδιούχοι δηλώνουμε:


Όσοι απεργάζονται σχεδιασμούς που στόχο έχουν να κουκουλώσουν την υπόθεση και να ρίξουν στα μαλακά εκείνους που ευθύνονται για την κατάρρευση της Συνεταιριστικής μας Τράπεζας θα μας βρουν απέναντί τους. 
Καλούμε την Τράπεζα της Ελλάδος, ως εποπτεύουσα αρχή της διαδικασίας εκκαθάρισης, να επιβάλει την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Συνεταιριστικής στην δίκη Μπεμπεδέλλη.
Γιατί, η εκκαθαρίστρια εταιρεία PQH  της Συνεταιριστικής Λέσβου Λήμνου, θεωρεί ότι αυτό  δεν εξασφαλίζεται  από τον ορισμό ως εκπροσώπου στην πολιτική αγωγή ποινικολόγου, που επί μια δεκαετία χειρίζεται την υπόθεση για λογαριασμό της Συνεταιριστικής και γνωρίζει για αυτήν;  
Οφείλει λοιπόν, άμεσα να ορίσει την καλύτερη νομική εκπροσώπηση.
Καλούμε την κυβέρνηση να παρέμβει , να επιβάλει την εφαρμογή του νόμου και να σταματήσει κάθε σχέδιο, από όπου κι αν εκπορεύεται, που έχει στόχο να κουκουλώσει την υπόθεση. 
Την εποχή μάλιστα που συνεχίζουν οι μεριδιούχοι της Συνεταιριστικής Τράπεζας  Λέσβου – Λήμνου και όλος ο λαός της Λέσβου να πληρώνουν το βαρύτατο τίμημα της οικονομικής κρίσης και επιπλέον της   κατάρρευσης της Συνεταιριστικής μας Τράπεζας.
Καλούμε τους τοπικούς Βουλευτές, όλα τα Κόμματα και τους Φορείς  να πάρουν θέση για το ζήτημα, αυτή την ώρα κανείς δεν δικαιούται να σιωπά.










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες