Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΙΖΑ !! ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ.. ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ !!!!!



Την πρόθεση των αρμοδίων οργάνων της ΕΕ για επανεξέταση του ζητήματος της διευκόλυνσης χορήγησης βίζα στους Τούρκους πολίτες και τις δηλώσεις από την πλευρά της κυβέρνησης σχολιάζουν εκτενώς τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρονται στην επιστολή που έστειλε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος προς τους βουλευτές του Ανατολικού Αιγαίου όπου αναφέρει πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν αποδέχεται να θεωρούνται διαβατήρια στα λιμάνια των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου.

«Πραξικόπημα για τους Τούρκους τουρίστες από στα ελληνικά νησιά», «Πόρτα στη βίζα από την Ελλάδα», είναι ορισμένοι μόνο από τους τίτλους των ειδήσεων που κυκλοφορούν για το θέμα στο τουρκικό διαδίκτυο.

«Η ΕΕ και οι Έλληνες δεν πρόκειται να μας δώσουν βιζα εισόδου για τα ελληνικά νησιά για την ερχόμενη τουριστική περίοδο».

Μέχρι στιγμής το πρόγραμμα θεώρησης βίζα στα νησία για του Τούρκους πολίτες είχε αποδειχθεί αρκετά… ευεργετικό καθότι οι Τούρκοι πολίτες δεν έρχονταν αντιμέτωποι με την τεραστία γραφειοκρατία στα ελληνικά προξενεία.

Τα τελευταία χρόνια, ακριβώς λόγω αυτού του καθεστώτος, όλο και περισσότεροι Τούρκοι τουρίστες επέλεγαν τα νησιά του Αιγαίου για τις διακοπές τους ή για μονοήμερες εκδρομές...













Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  






                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες