Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ.. ΕΝΑΣ 17ΧΡΟΝΟΣ .."ΠΟΝΤΙΚΟΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ !! ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ..ΙΡΑΚΙΝΟ !! ΚΑΙ 2 ΝΑΙΛΟΝ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ..ΧΑΣΙΣ !!!



Τον έπιασαν στα ..πράσα !!!!

Βραδινές ώρες την Κυριακή, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ένας 17χρονος, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη κλοπών.



Πιο συγκεκριμένα, ο 17χρονος είχε εισέλθει σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Μυτιλήνη, παραβιάζοντας παράθυρό του και είχε αφαιρέσει ένα κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθως, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο δράστης, νωρίτερα το ίδιο βράδυ, είχε διαρρήξει κατάστημα επισκευής ηλεκτρονικών ειδών στη Μυτιλήνη, από το οποίο είχε αφαιρέσει ένα κινητό τηλέφωνο και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ενώ με τον ίδιο τρόπο, είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς, να εισέλθει και σε άλλο κατάστημα στην ίδια περιοχή.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη και κατασχέθηκαν.


Ιρακινοί έκλεψαν 2.000 ευρώ 
από ...Ιρακινό !!!

Χθες Κυριακή, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος δύο υπηκόων Ιράκ ηλικίας 17 και 18 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για  ληστεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, απογευματινές ώρες της Παρασκευής στην περιοχή της Μόριας, ο 17χρονος και ο 18χρονος, από κοινού με πέντε ακόμη αλλοδαπούς αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, αφαίρεσαν, με τη χρήση σωματικής βίας, από την κατοχή ενός 43χρονου υπηκόου Ιράκ, το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Σε βάρος του πατέρα του 17χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.


Και δυο νάιλον σακούλες με ...χασίς !!!!!

Την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι, συνελήφθη στην Αγία Παρασκευή της Λέσβου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, ένας άνδρας ηλικίας 36 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, στην οικία του 36χρονου στην παραπάνω περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), συνολικού βάρους 45 γραμμαρίων. 






Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  






                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες