Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Ο ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΤΗΝ Ε.Ε ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ.. ΓΙΟΥΝΚΕΡ: ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΑΙ ΞΑΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΗN ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ…


Φραστική επεισόδιο είχαν χθές στη Γενεύη Μεβλούτ Τσαβούσογλου και Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όταν ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών επιχείρησε να αφήσει την ΕΕ εκτός διαδικασίας.

Ο Τούρκος υπουργός εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του κ. Γιούνκερ, ο οποίος του απάντησε ότι όταν χρειαστείτε ξανά χρήματα μην έρθετε σε εμάς. Ο κ. Τσαβούσογλου απάντησε στον επικεφαλής της Κομισιόν με φωνασκίες και απειλές.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, καταλογίζουν στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών ευθύνη για την αρνητική κατάληξη της Διάσκεψης της Γενεύης ενώ γνωρίζουν  - και ο κ. Αναστασιάδης τους το είπε στη χθεσινή ενημέρωση - ότι την απόλυτη ευθύνη έχουν οι Τούρκοι, οι Βρετανοί και ο Έσπεν Άιντα, ο οποίος συνεργάστηκε με τους κ. Τσαβούσογλου και Τζόνσον στην εξεύρεση φόρμουλας παραμονής των στρατευμάτων και συνέχισης των εγγυήσεων.

Πηγή: mignatiou.com
Lesvos Voice: Ο Έσπεν Άιντα είναι ειδικός σύμβουλος του γ.γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό.. είναι ένας από αυτούς που ο Αναστασιάδης λέει ότι έχει ευθύνη για την αρνητική κατάληξη της χθεσινής διάσκεψης για το Κυπριακό στη Γενεύη… οι άλλοι είναι οι Βρετανοί ( γιατί άραγε;;) και βέβαια οι Τούρκοι… 






Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες