Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ .."ΖΟΡΙΣΜΑ" ΤΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.. ΜΗΠΩΣ "ΜΥΡΙΖΕΙ" ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ;;;




Διπλή απειλή από τις υψηλές τιμές καυσίμων και την ισοτιμία ευρώ-δολαρίου αντιμετωπίζει η ακτοπλοΐα.
 

Η σημαντική άνοδος των τιμών των ναυτιλιακών καυσίμων τις τελευταίες ημέρες συνδυάζεται και από μία περαιτέρω αποδυνάμωση του ευρώ έναντι του δολαρίου, με αποτέλεσμα οι ακτοπλοϊκές εταιρείες να έρχονται αντιμέτωπες με ένα ιδιαίτερα αυξημένο κόστος καυσίμων. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή του fuel oil 380 (1%) που χρησιμοποιούν τα συμβατικά πλοία έχει αυξηθεί πάνω από 80% τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου φέτος σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, ως αποτέλεσμα και της αύξησης της τιμής του αργού πετρελαίου, αλλά και των συναλλαγματικών ισοτιμιών.


Lesvos Voice: Ελπίζουμε μόνο η .."απειλή" που αντιμετωπίζει η ακτοπλοΐα να μη οδηγήσει και σε αύξηση των εισιτηρίων των πλοίων.. 

Γιατί πάντα όταν  έχουν στο μυαλό τους να κάνουν αυξήσεις στα εισιτήρια τις υψηλές τιμές των καυσίμων "θυμούνται", μόνο που όταν οι τιμές των καυσίμων πέφτουν, τις τιμές των εισιτηρίων τις ξεχνούν... 












Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!
  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες