Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ !! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ..






Οι αγρότες της Λέσβου ζητούν αποζημιώσεις για τις ζημιές που έπαθαν από την χιονόπτωση και καλά κάνουν γιατί σε άλλες περιοχές όπως η Κρήτη έχουν αρχίσει ήδη και φωνάζουν..

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου, λοιπόν, βλέποντας τις τεράστιες ζημιές που έχουν υποστεί οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του νησιού μας,  σε φυτική και ζωική παραγωγή,  αλλά και σε τεχνικές υποδομές ( στάβλους , αποθήκες κ.α. ) λόγο της πρωτοφανούς χιονόπτωσης, έστειλε επιστολή στη Διεύθυνση Ασφάλισης και Ενισχύσεων  ΕΛΓΑ,  ζητώντας να κινητοποιήσει άμεσα συνεργεία ελεγκτών γεωπόνων και κτηνιάτρων  για την καταγραφή των ζημιών,  αλλά και την έγκαιρη αποζημίωση των αγροτοκτηνοτρόφων μας,  που βρίσκονται σε απόγνωση και ήδη σε δύσκολη οικονομική κατάσταση..

Συνιστούν επίσης τους αγρότες – κτηνοτρόφους που έχουν υποστεί ζημιές στην παραγωγή τους ή στα ζώα τους, αλλά και σε υποδομές των αγροτικών εκμεταλλεύσεων τους,  να απευθύνονται άμεσα στους  κατά τόπους ανταποκριτές του ΟΓΑ – ΕΛΓΑ και να ζητούν οδηγίες για το πότε και πως θα συντάξουν την αίτηση καταγραφής  των ζημιών.



Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  






                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες