Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΠΟ ΧΙΟ, ΛΕΣΒΟ, ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΟΜΕΝΗ "ΠΑΝΕ" ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.. ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ !!




















Φωνή στην καρδιά του κέντρου λήψης αποφάσεων της Ευρώπης, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποκτούν πλέον οι νησιώτες καθώς τη Δευτέρα 27 Μαρτίου εκπρόσωποι της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα αλλά και εκπρόσωποι από τη Λέσβο, τη Σάμο και την Ειδομένη, θα βρεθούν στο Στρασβούργο έπειτα από πρόσκληση του ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά για την προσφυγική κρίση.

Όπως εξήγησε ο τελευταίος σε συνέντευξή του στα Μ.Μ.Ε. της Χίου το μεσημέρι του Σαββάτου η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας 27 Μαρτίου και θα μεταδοθεί ζωντανά.
«Το πρώτο και συγκεκριμένο που καταλήγουμε είναι η απόφαση να διοργανωθεί αυτή η εκδήλωση για να υπάρξει διεθνοποίηση του ζητήματος όχι με την κλασική έννοια του όρου όπως τη γνωρίζουμε αλλά από τους ίδιους τους πολίτες, από αυτούς που βιώνουν το πρόβλημα στο πετσί τους», ανέφερε ο κ. Μαριάς.

Πηγή: politischios

Lesvos Voice: Θα έχει ενδιαφέρων να μάθουμε ποιοι θα είναι οι εκπρόσωποι της Λέσβου και τι ακριβώς θα πουν... θα είναι κάποιοι εκλεγμένοι;; ..θα είναι φορείς;; ή απλώς κάποιοι πολίτες;; 

Έτσι για να καταλάβουμε... 












Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες