Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΔΕΝ "ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ" ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ;; ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !!!!


Πανελλαδικό θέμα έχει γίνει το γεγονός ότι έχει δοθεί εντολή στη Μόρια να απαγορευθεί η φωτογράφιση του καταυλισμού ακόμα και απ’ έξω.
Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το Σάββατο, με τις σκηνές των προσφύγων να έχουν σκεπαστεί από το χιόνι, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις. 
Όπως μετέδωσε και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, χθες στον καταυλισμό της Μόριας υπήρχαν αυστηρά μέρα ασφαλείας, ενώ αστυνομικοί απαγόρευαν τη φωτογράφιση του καταυλισμού 
Η κίνηση αυτή ωστόσο των αρμόδιων αρχών να απαγορεύσουν τη φωτογράφιση του καταυλισμού δεν διευκολύνει τις συνθήκες στις οποίες διαβιούν οι πρόσφυγες οι οποίοι για τρίτη μέρα είναι έκθετοι στον χιονιά και το δριμύ ψύχος...

Lesvos Voice: Το μεγάλο ερώτημα με βάση αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, είναι αν θα μάθουμε ποτέ πόσα λεφτά ξοδεύτηκαν στη Λέσβο και που πήγαν ;; 
Γιατί αν όντως είναι έτσι τα πράγματα και οι μετανάστες στη Μόρια μένουν σε καλοκαιρινές σκηνές τότε κάποιοι θα πρέπει να δώσουν πολλές εξηγήσεις.. 
Τα λεφτά που έχουν δοθεί μόνο από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και αυτά τα λεφτά πήγαν στο κράτος αλλά κυρίως πήγαν στις ΜΚΟ... 
Τι έγιναν λοιπόν αυτά τα λεφτά;; 
Σε ένα κράτος που  έχει σύνταγμα, έχει νόμους και θέλει να λέγεται και Ευρωπαϊκό, θα πρέπει όσοι "τζιράρουν" τέτοιο χρήμα, να δίνουν λόγο !!! 
Όχι να βγαίνει ο αρμόδιος Υπουργός και να λέει ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα οικονομικά των ΜΚΟ !!! 
Και εντάξει δεν μπορούν να ελέγξουν τις ΜΚΟ, τα υπόλοιπα λεφτά που χειρίστηκαν τα Υπουργεία πόσα είναι και που πήγαν;; 
Από όλα αυτά τα λεφτά τίποτα δεν .."περίσσεψε" για να αγοράσουν 100 σκηνές χειμωνιάτικες;;; 
Ας μη γελιόμαστε όμως το θέμα είναι αλλού.. το θέμα είναι ότι τα νησιά τα άφησαν στη μοίρα τους.. δεν προχώρησαν έγκαιρα την αποσυμφόρηση, δεν έκαναν απελάσεις, δεν προχώρησαν τις διαδικασίες ασύλου.. 
Και τώρα λένε δικαιολογίες.. 
Συνηθισμένα τα βουνά από τα ..χιόνια !!!! ..μόνο που τα νησιά δεν είναι συνηθισμένα και εκεί την ..πάτησαν !!!

  
Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες