Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ !! 500 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ !!




Πεντακόσια εκατομμύρια ευρώ έχουν έρθει από την Ευρώπη στην Ελλάδα για το προσφυγικό και δεν έχουν απορροφηθεί από το ελληνικό κράτος, είπε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή και καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση γι αυτή την κατάσταση.

“Δεν έχει φτιάξει μια διαχειριστική αρχή το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής ώστε να μπορέσει να ελέγξει την κατάσταση, γιατί μέσω των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων δεν υπάρχει διαφάνεια και δεν υπάρχουν και ευθύνες.

Εγώ ζητώ να υπάρχει έλεγχος και πίεση από την Ευρώπη για τη διαφάνεια στη διαχείριση των κονδυλίων καθώς τα χρήματα έχουν δοθεί”, τόνισε η κ. Καϊλή, η οποία κατέθεσε την τρίτη κατά σειρά κατεπείγουσα ερώτηση για το θέμα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η ευρωβουλευτής επισήμανε ότι είναι βαρύ για τη χώρα μας να υπάρχουν πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα σε όλη την Ευρώπη για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδας ως προς την αντιμετώπιση του προσφυγικού, όταν η γειτονική Ιταλία που έχει μεγαλύτερο πρόβλημα από την Ελλάδα μπορεί και το διαχειρίζεται.

“Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να ενεργοποιηθούν μηχανισμοί στην Ελλάδα ή να ζητηθεί βοήθεια ευρωπαϊκή σε ό,τι χρειάζεται.

Όταν υπάρχουν 500 εκατομμύρια ευρώ που περιμένουν να απορροφηθούν, δεν μπορεί να δημιουργηθεί αυτός ο μηχανισμός που θα καταγράφει και θα επιστρέφει πίσω αυτούς τους ανθρώπους;







Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες