Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!

Το αρματαγωγό «Λέσβος»

Μετά από πέντε μέρες σφοδρής κακοκαιρίας, τον αποκλεισμό των δημοσιογράφων και τον διεθνή διασυρμό για τη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι πρόσφυγες σε καταυλισμό στη Λέσβο, ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να αποσταλεί στο νησί ένα πλήρως εξοπλισμένο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού.
 
«Μετά από επικοινωνία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, αποφασίστηκε να αποσταλεί άμεσα στη Λέσβο ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, πλήρως εξοπλισμένο, προκειμένου να φιλοξενήσει όσους πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται αντιμέτωποι με τα ακραία καιρικά φαινόμενα»αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αρματαγωγό «Λέσβος» του πολεμικού Ναυτικού θα αποπλεύσει απόψε από το ναύσταθμο της Σαλαμίνας με προορισμό τη Λέσβο προκειμένου να φιλοξενήσει περίπου 500 πρόσφυγες. 
Στο αρματαγωγό φορτώνονται κρεβάτια, σόμπες και στρώματα για την υποδοχή και φιλοξενία των προσφύγων. Εκτιμάται ότι το «Λέσβος» θα καταπλεύσει στο λιμάνι του νησιού αύριο μετά τις μεσημβρινές ώρες, αναλόγως των καιρικών συνθηκών.




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  






                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες