Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Ο .."ΓΝΩΣΤΟΣ" ΜΟΥΖΑΛΑΣ: ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑ 400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !! 4.500 ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ, ΕΙΠΕ ΚΑΙ ..ΓΕΛΑΣΑΜΕ !!!















Από τον ερχόμενο Μάρτιο θα τεθεί σε εφαρμογή το πρόγραμμα για προσφορά χρημάτων στους προσφυγές, αντί για συσσίτιο, δήλωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.
Το βοήθημα αφορά όλον τον προσφυγικό πληθυσμό που βρίσκεται στην ηπειρωτική Ελλάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα εξαιρούνται όσοι στεγάζονται στα νησιά, όπως διευκρίνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Μουζάλας...
Σε άλλο σημείο ο κος Μουζάλας προκάλεσε για μια ακόμη φορά τους νησιώτες λέγοντας ότι μπορεί να έχουν κουραστεί αλλά δεν γίνετε αλλιώς εξαιτίας της συμφωνίας με την Τουρκία, ενώ είπε ότι στη Λέσβο βρίσκονται ..4.500 μετανάστες !!! 
Δηλαδή κατά 1400 άτομα λιγότερα από ότι δίνει η αστυνομία και 3.000 λιγότερα από ότι έδινε πριν 50 μέρες το ίδιο το Υπουργείο του !!! 
Ενώ δεν παρέλειψε να "χρησιμοποιήσει" και το γεγονός με την αναστολή του ΦΠΑ, για να μας πει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι πρέπει να είμαστε και ..ευχαριστημένοι !!!!!
Δηλαδή με λίγα λόγια ο κος Μουζάλας μπέρδεψε πάλι την πρωτοχρονιά με την ..πρωταπριλιά !!! ..τα γνωστά δηλαδή !!!


Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες