LESVOS VOICE...............

Βήμα βήμα το Lesvos Voice κερδίζει την εμπιστοσύνη των φίλων του...σήμερα έχουμε πια χιλιάδες "χτυπήματα" κάθε μέρα και σας ευχαριστούμε για αυτό...να μας συγχωρήσετε για τα λάθη μας που σίγουρα έχουμε κάνει...ζούμε σε δύσκολες εποχές και θέλουμε να είμαστε όσο πιο κοντά γίνετε στους πολίτες της Λέσβου και να λέμε τα πράγματα καθαρά...και να ξέρετε οι δικοί μας "ανταποκριτές" είσαστε όλοι εσείς !!!!!.......

ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Η ΛΕΣΒΟΣ.............

-----------------------------------------------------------

ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ...............

---------------------------------------------------------------------------------------

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ........

----------------------------------------------------------------------------

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΦΕΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΟΤΑΝ Η ΛΕΣΒΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ Β.ΑΙΓΑΙΟΥ .."ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΝ".. ΤΑ ΛΑΘΗ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ..






Οι αναλυτές της STR διαπιστώνουν ότι η ελληνική ξενοδοχειακή αγορά έφθασε σε πληρότητα σε ποσοστό 81,9%..

«ΜΩΡΕΛΛ'Μ ΤΑ ΜΑΤΕΛΙΑ Σ'»... ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ .."ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ" ΣΤΗ ΝΤΟΠΙΟΛΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ...

Στη λεσβιακή ντοπιολαλιά έχουν γραφτεί και θεατρικά έργα
από Μυτιληνιούς όπως ο Πάνος Κοντέλλης



















Μιλιέται παντού, γράφεται, ανεβαίνει ακόμη και στο θέατρο. Το χαρακτηριστικό γλωσσικό ιδίωμα της Λέσβου είναι ένας ζωντανός οργανισμός που ακόμη και σήμερα εκφράζει γλαφυρά την καθημερινότητα των Μυτιληνιών.

"ΦΩΝΑΖΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΟΙ ΜΑΝΤΑΜΑΔΙΩΤΕΣ..ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ..ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙ !!





Τις προηγούμενες μέρες είχαμε μια δυναμική κινητοποίηση από την πλευρά των κατοίκων του Μανταμάδου που διαμαρτυρήθηκαν τόσο στο Δημοτικό όσο και στο Περιφερειακό συμβούλιο στη προοπτική να κλείσει το δημοτικό σφαγείο της περιοχής τους.. 

Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΟΥΝΤΗΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΥΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ..



Τις εκτιμήσεις αναλυτών ότι «η ανθρωπιστική και πολιτική κρίση από την μεγάλη Συριακή έξοδο μόλις αρχίζει», προτάσσει ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής, σε επείγουσα ερώτησή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

"ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.. ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΥΛΟΥ.. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΗΛΑΔΗ..



Αυτό αναφέρει εμπιστευτικό έγγραφο, το οποίο επικαλείται το Spiegel, σύμφωνα με το οποίο οι χώρες- μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης δεν θέλουν να στείλουν τους εξειδικευμένους υπαλλήλους, καθώς επικαλούνται τα υπερπλήρη καταλύματα και τους εξοργισμένους πρόσφυγες.

"ΕΛ ΝΤΟΡΑΝΤΟ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ.. ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.. ΕΠΙΑΣΑΝ 4 ΜΕ ..ΒΑΛΙΤΣΑ !!!
























Σε σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών οι οποίοι είχαν στη κατοχή τους  πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προχώρησαν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής. 

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΕΡΝΤΟΓΑΝ:"ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ".. L.V: ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ "ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ"..





Ανεβάζει ξανά τους τόνους ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχωρώντας σε νέα αμφισβήτηση της συνθήκης της Λωζάννης με αφορμή την 93η επέτειο από την ίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ "ΓΥΡΙΣΑΝ" ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.. ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.. "ΦΩΤΙΑ" Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ !!!!

Η σύσκεψη των τοπικών παραγόντων της Λέσβου με την κυβέρνηση
στο Μαξίμου αποδείχτηκε ότι έγινε
τελικά για επικοινωνιακούς λόγους !!!






















Με μια επιστολή .."φωτιά" η συντονιστική επιτροπή φορέων για το μεταναστευτικό .."γύρισε" την πλάτη στη πρόσκληση να συμμετέχουν στη συνεδρίαση του δημοτικό συμβουλίου..

Αυτό όμως που αξίζει είναι τα όσα αναφέρουν στην επιστολή.. 

Χαρακτηρίζουν .."επικοινωνιακή" την σύσκεψη του Μαξίμου των τοπικών παραγόντων με την κυβέρνηση, που όπως λένε δεν έδωσε τελικά απαντήσεις.. 


Αναφέρουν ανοιχτά ότι δεν προσκλήθηκαν σε αυτή την σύσκεψη γιατί θα έβαζαν ανοιχτά τα θέματα όπως το ΦΠΑ και θα ζητούσαν, χωρίς συμβιβασμούς, την αποσυμφόρηση του νησιού...


Η επιστολή... 


Προς: τον κ.Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου


Κυρίες και κύριοι,
Μας καλέσατε για μια ακόμα φορά εδώ για να ενημερωθούμε για τετελεσμένα γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα στην συνάντηση στο Μαξίμου για την οποία όλοι ξέρουμε ότι ήταν μια επικοινωνιακή κίνηση χωρίς απαντήσεις στο φλέγον πρόβλημα που έχει το νησί.
Επί της ουσίας, η σύσκεψη κατέληξε σε ένα χιλιοειπωμένο ευχολόγιο χωρίς ουσιαστικές λύσεις για τα φλέγοντα προβλήματα του νησιού, που είναι η άμεση αποσυμφόρηση  με την παραμονή των μεταναστών σε ποσοστό ίσο με την υπόλοιπη Ελλάδα και ο άμεσος έλεγχος της λειτουργίας των ΜΚΟ, αφού η ανεξέλεγκτη δράση τους προκαλεί έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, όπως και η δημιουργία νέων δομών που φαίνεται να αποφασίστηκε στην σύσκεψη αυτή με οποιαδήποτε μορφή σε ξενοδοχεία , σπίτια ιδιωτών, ακόμα και σε νέα κέντρα.
Επιβεβαίωση των παραπάνω είναι ότι είναι σε εξέλιξη διαγωνισμοί από ΜΚΟ για οργάνωση και εξοπλισμό των νέων δομών.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν εύλογα. Μήπως ο λόγος που δεν κλήθηκε το συντονιστικό στην συνάντηση ήταν γιατί θα διαφωνούσαμε ριζικά γι αυτά που αποφασίστηκαν;
Επειδή θα θέταμε στο τραπέζι την άμεση αναστολή της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, και την μείωση των φορολογικών συντελεστών για το εισόδημα των νησιωτών του Αιγαίου, που θα ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να παρέχει η κυβέρνηση για την δοκιμαζόμενη κοινωνία του τόπου μας;
Για τους λόγους αυτούς και επειδή πιστεύουμε ότι και στη σημερινή συνάντηση δεν θα παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις για την επίλυση των ανωτέρω προβλημάτων αποφασίσαμε να μην συμμετέχουμε , να παραδώσουμε την παρούσα επιστολή, ζητώντας να αναγνωστεί στο σώμα σήμερα, και να δηλώσουμε ότι θα αναλάβουμε την πρωτοβουλία ενημέρωσης του Λεσβιακού λαού για τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος.     


Η Συντονιστική Επιτροπή των φορέων του νησιού






Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ..



O Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης ενημερώνει ότι πλησιάζει η εκπτωτική περίοδος του Φθινοπώρου σύμφωνα με τις διατάξεις  του ν.4177/2013. 

Το δεκαήμερο των εκπτώσεων  ξεκινά την Τρίτη 1 Νοεμβρίου  και λήγει την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016. 

Στο διάστημα αυτό τα καταστήματα κάθε είδους μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την Κυριακή 6 Νοεμβρίου (Κυριακή της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου). Υπενθυμίζουμε ότι πάγια θέση του Συλλόγου, όπως και των περισσοτέρων Συλλόγων όλης της χώρας ,  είναι η διατήρηση της Κυριακάτικης αργίας.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης  καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, εμπιστευόμενο τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΑ ΑΥΤΗ.. ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ !!!!


Περίπου 80 άνδρες ιρακινής και συριακής καταγωγής διαμαρτύρονται για τις συνθήκες διαμονής τους στο hot spot της Μόριας και για τις πολύμηνες καθυστερήσεις στην εξέταση των αιτήσεων ασύλου που έχουν υποβάλλει

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ.. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ !!!


















Πριν από λίγο στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, στο ρεπορτάζ για τον επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, μεταδόθηκε η .."πληροφορία" ότι ένα από τα ονόματα που παίζουν για την θέση του Υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής είναι αυτό του Παύλο Πολάκη... 

ΕΠΙΑΣΑΝ 35ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ..ΛΑΘΡΑΙΟΥ ΚΑΠΝΟΥ !!!! ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΧΑΠΙΑ..













Συνελήφθη, την Δευτέρα το μεσημέρι στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, ένας 35χρονος , σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή λαθραίου καπνού και ναρκωτικών ουσιών.

"ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ" ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.. "ΕΦΥΓΕ" Ο ΠΑΛΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ.. "ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ!! ΠΩΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ...



Μια .."καταπληκτική" ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα ο Δημοτικός σύμβουλος Στράτος Γεωργούλας για να σχολιάσει την ανεξαρτητοποίηση από την δημοτική του ομάδα των συμβούλων ..Γιώργου Πάλλη και Χρυσούλας Ζωγράφου…

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.. ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ - ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ.. "ΠΑΙΖΕΙ" ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΕΜΟΝΟΥΣ..

Το στρατόπεδο της Λεμονούς που "πιάστηκαν στα πράσα"
να το κάνουν ..συντήρηση !!!!!















Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha στις 7 "έπαιζε" το θέμα για τα νέα επεισόδια στο hot spot της Σάμου, που μετά τα χθεσινά στη Μόρια έχουν αρχίσει πάλι και .."προβληματίζουν" τους διάφορους ανευθυνουπεύθυνους των Αθηνών...

ΒΡΑΒΕΙΑ ..ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΣΒΟΥ.. ΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟ ..ΒΑΤΙΚΑΝΟ !!!!!



Βλέπαμε ...εντελώς τυχαία, τα θέματα της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και .."πέσαμε" πάνω σε δυο που μας ..κέντρισαν το ενδιαφέρων...

"ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ".. ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟΥΣ ..ΚΑΠΟΙΟΥΣ;;;



Σχολιάζοντας στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» τις νέες εντάσεις σε hotspot όπως χτες στη Μυτιλήνη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Κυρίτσης σημείωσε ότι είναι αναμενόμενο, η ματαίωση των προσδοκιών των ανθρώπων και η πολύμηνη παραμονή σε συνθήκες περιορισμού και κακουχίας δεν αρέσουν σε κανέναν, γι' αυτό αγανακτούν, εξεγείρονται....

ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΛΟΥΝ.. ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ...ΑΦΡΙΚΗΣ!!!!















Απίστευτα πράγματα βλέπουν τα ματάκια μας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Υπουργός Μουζάλας, που από την πρώτη στιγμή εμείς εδώ στο Lesvos Voice είπαμε ότι λειτουργεί ως εκπρόσωπος των διεθνών και ελληνικών ΜΚΟ, καταγγέλλεται ότι διόρισε συντονιστή στο hotspot του Σκαραμαγκά άνθρωπο που κατηγορείται ότι είναι διακινητής…

"ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ" ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ "ΤΟΛΜΗΣΕ" ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !!!



Όποιος διαφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Τσίπρα, τον Μουζάλα και τώρα με τον Υπουργό Εσωτερικών τον κ. Βερναρδάκη είναι φασίστας. Τόσο απλά…

Θύμα αυτή την φορά ο Πρόεδρος Αναπήρων Ολυμπιονικών κ. Σίμος Παλτσανιτίδης που ζει στην Χίο.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ.. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΜΚΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ... ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ !!!!!!!!


Η ΜΚΟ SOLIDARITY που ανήκει στον δισεκατομμυριούχο "φιλάνθρωπο" Σόρος και που προσλαμβάνει κόσμο στη Λέσβο, ώστε να εγκατασταθούν οι μετανάστες στη Μυτιλήνη "όπου κατοικούν πολλές (!!!) κοινότητες" όπως λένε, προσφέρει τώρα 2,5 € για κάθε μετανάστη στους Έλληνες που θα τους φιλοξενήσουν στο σπίτι τους !!!

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΜΟΥΖΑΛΑΣ: ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΝΥΦΟΥΛΑ; ..ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ..ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗ !!!


«Δεν συνηθίζεται να πρέπει κάποιος υπουργός να αποδείξει την αθωότητά του επειδή κάποιος είπε κάτι» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής

ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ;; ΜΟΝΟ ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ..



«Έχω την πληροφορία ότι ο Ομπάμα μπορεί να πάει και στη Λέσβο, γιατί προσδίδει στο προσφυγικό τεράστιο βάρος» αποκάλυψε στον Αlpha 9,89 ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ τόνισε πως θα συζητηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο το θέμα του χρέους.

ΠΑΛΙ ΣΑΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ;;; ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ;; ..ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ Β.ΑΙΓΑΙΟΥ !!!!!!!


















Τη δημιουργία Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, μέσω του εθνικού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, αποφασίστηκε πριν δυο μέρες κατά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ).

ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ...ΝΑΤΟ !!!! ΘΑ ΜΑΣ .."ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!



















«Η Αλβανία θα αναλάβει ‘την επιμέλεια του Αιγαίου’. Το πλοίο ‘Ιλλυρία’ με πλήρωμα 21 ατόμων θα λάβει μέρος τον Νοέμβριο στην αποστολή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, για την προστασία των μεταναστευτικών ροών στα ελληνικά σύνορα. 

Συνεργάτες