Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ.. "Ο ΣΥΡΙΖΑ "ΠΑΙΡΝΕΙ" ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΑΛΗΝΟ"!!!!


















Ο Στράτος Γεωργούλας ήταν ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.. το ψηφοδέλτιο δεν "πήγε" αλλά ο ίδιος συνεχίζει από την θέση του δημοτικού συμβούλου να ασκεί τον ρόλο της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο..

Ωστόσο από το 2014 μέχρι σήμερα "κύλισε πολύ νερό..." και οι ισορροπίες άλλαξαν.. 

Ήρθε και η διάσπαση του '15 στον ΣΥΡΙΖΑ και ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του.. 


Ο Στράτος Γεωργούλας δεν είναι πια ΣΥΡΙΖΑ και προφανώς ο ..ΣΥΡΙΖΑ της Λέσβου θέλει τώρα να "μαζέψει" το .."μαγαζί" του και κινείται διασπαστικά προς τους συμβούλους του "Άλλου δρόμου", του Γεωργούλα... 

Αυτά καταγγέλλει ο Στράτος Γεωργούλας με ανάρτηση του στο fb, αλλά του "ζουμί" της καταγγελίας είναι αλλού.. είναι σε αυτά που γράφει για τις μεθοδεύσεις του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξουν τον Δήμαρχο Γαληνό !!!!!!!

Μάλιστα η .."προτροπή" στον Γεωργούλα από αρμόδια περί των αυτοδιοικητικών, χείλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, "σταμάτα να κάνεις αντιπολίτευση στον Γαληνό".... αυτό είναι όλα τα λεφτά... 

Διαβάστε την καταγγελία και θα σας λυθούν πολλές απορίες για το τι συμβαίνει στη Λέσβο και πως εξηγούνται πολλές συμπεριφορές... 

Καταγγελία

Τις τελευταίες βδομάδες, μια μικρή ομάδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, προσπαθεί εναγωνίως να μαζέψει υπογραφές αποχώρησης, από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του "Άλλου Δρόμου". 

Οι συνεχείς ως τώρα μυστικές συσκέψεις στα κομματικά γραφεία, έχουν αποτύχει να μαζέψουν ένα σεβαστό αριθμό προσώπων. 

Τις τελευταίες όμως μέρες, ξεκίνησαν τα προσωπικά τηλέφωνα σε όλους σχεδόν τους 270 υποψήφιους της παράταξης, χρησιμοποιώντας μάλιστα τη βουλευτική ιδιότητα, "σας καλούμε από το γραφείο του βουλευτή". 

Όλες οι παραπάνω κινήσεις ήταν απόρροια αντίστοιχων ενεργειών πολύ καιρό πριν την ανεξαρτητοποίηση των δυο συμβούλων και έχουν ένα σαφές πολιτικό μήνυμα. 

Όχι, αυτό δεν είναι η πολιτική διαφωνία και η αποχώρηση του επικεφαλής και μελών της γραμματείας, απο το ΣΥΡΙΖΑ, το καλοκαίρι του 2015. Αν ήταν αυτός ο λόγος τότε οι αντίστοιχες κινήσεις θα είχαν γίνει τουλάχιστον ένα χρόνο πριν.


Ο λόγος είναι ότι ενώ η παράταξη συνέχιζε ενωμένη τον αντιπολιτευτικό της αγώνα, πιστή στις αξίες και στο πρόγραμμα που είχαμε καταθέσει προεκλογικά, μέλη της παράταξης, δημοτικοί σύμβουλοι, απόντες από τα δημοτικά συμβούλια ή/και τις συλλογικές διαδικασίες της παράταξης, αυτονομήθηκαν, ακύρωσαν πολιτικές και προτάσεις που είχαμε καταθέσει στο ΔΣ με τις ενέργειες τους, δημιουργώντας μια νέα, σκιώδη συμπολιτευτική ομάδα, στήριξης στη δημοτική αρχη, εντός ΔΣ. 

Το αποκορύφωμα ήταν όταν η γραμματεία του Άλλου Δρόμου άκουσε από αρμόδια περί των αυτοδιοικητικών, χείλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, "σταμάτα να κάνεις αντιπολίτευση στον Γαληνό". 

Φυσικά δεν σταματήσαμε και αυτός είναι ο πολιτικός λόγος της κίνησης που ετοιμάζει αυτή η μικρή ομάδα τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. 

Θα ήθελα να θυμίσω στα στελέχη αυτά τα εξής: 

Ο Άλλος Δρόμος θα συνεχίσει να υπάρχει και να δίνει έμπρακτα παραδείγματα μιας ριζοσπαστικής αριστερής αυτοδιοικητικής πολιτικής. 

Μιας πολιτικής, για το συμφέρον του τόπου, των ανθρώπων του μόχθου, των πολλών. 

Αυτοί που θα αποφασίσουν να μην μας ακολουθήσουν, καλό θα ήταν να πράξουν ηθικά, παραιτούμενοι από τις θέσεις των τοπικών συμβούλων και των μελών νομικών προσώπων ή επιτροπών που έχουν εκλεγεί ή οριστεί από την παράταξη του "Άλλου Δρόμου". 

Ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα συνεχίζεται ενάντια σε συμφέροντα και "παραγοντίσκους", όσο υπάρχουν ανάγκες του τόπου που καταπιέζονται απο αντιλαϊκές πολιτικές και τους τοπικούς εφαρμοστές τους.

Στράτος Γεωργούλας
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης Λέσβου "ο Άλλος Δρόμος"








Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες