Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ.. ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ.. ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ "ΒΑΛΟΥΝ" ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΠΑ !!!















Από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου "βγήκε" μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωση που δείχνει για μια ακόμη φορά το ..πρόβλημα που υπάρχει με την εκπροσώπηση της Λέσβου.. 



Η ανακοίνωση...

Την πρόθεση της κυβέρνησης να συνεχίσει με κάθε τρόπο να εφαρμόζει την ίδια καταστροφική πολιτική, που φτωχοποιεί και ξεκληρίζει την μικρομεσαία αγροτιά εξέφρασε ο Υπουργός αγροτικής ανάπτυξης, κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με την συμμετοχή των τριών βουλευτών του νησιού μας, εκπροσώπων της Περιφέρειας του Δήμου και της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου. 


Ο Υπουργός δεν έκανε δεκτό κανένα από τα αιτήματα που του τέθηκαν, προφασιζόμενος την οικονομική κρίση, τις δεσμεύσεις έναντι των δανειστών και των περιορισμών που βάζει η νέα ΚΑΠ. 


Ενώ, ακόμα και για την επαναλειτουργία του σφαγείου Μανταμάδου ο Υπουργός είπε, ότι η ανάκληση του κωδικού σφαγής θα γίνει εάν και εφόσον έχουν προχωρήσει οι εργασίες εκσυγχρονισμού και τεθεί χρονοδιάγραμμα μέσα στο οποίο θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αυτές. 


Παράλληλα, ακόμα ψάχνουν να βρούν τρόπο για να δοθούν οι αποζημιώσεις ‘’ψίχουλα’’ , ύψους 170.000 ευρώ στους κατοίκους της Μόριας.



Επίσης, έκπληξη αποτελεί το γεγονός, ότι κανένας από τους εκπροσώπους του νησιού μας, εκτός απ’ τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας και του βουλευτή του ΚΚΕ κ. Σταύρο Τάσσο δεν έθεσαν το αίτημα για να παραμείνουν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά μας και ούτε διαμαρτυρήθηκε κανείς απ’ αυτούς όταν ο Υπουργός είπε ότι οι χαμηλοί συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά μας θα καταργηθούν γιατί είναι μνημονιακή δέσμευση και θα παρθούν κάποια αντισταθμιστικά μέτρα.

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου καλεί τη μικρομεσαία αγροτιά, τους εργαζόμενους ,τους αυτοαπασχολούμενους, αλλά κυρίως τους επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς του νησιού μας να μη ‘’πατήσουν για ακόμη μια φορά την πεπονόφλουδα’’ των αντισταθμιστικών, ισοδύναμων μέτρων ή όπως αλλιώς κατά καιρούς λέγονται και να βαδίσουν στον μόνο δρόμο που μας έχει μείνει, τον δρόμο του αγώνα.


Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου








Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες