Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ.. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ..ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ !!





















Στην Λέσβο θα μεταβεί την Παρασκευή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Φάνη Κουρεμπέ.
Η επίσκεψη πραγματοποιείται προκειμένου να συζητήσουν με τους τοπικούς φορείς, τρόπους επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας, μετά και τις καταστροφικές πλημμύρες των προηγούμενων ημερών.
Υπενθυμίζεται ότι στους κτηνοτρόφους της Λέσβου πρόκειται να αποδοθεί σχεδόν το 85% της έκτακτης στήριξης των 1,68 εκατ. ευρώ που αναλογεί στην Ελλάδα με βάση τον Κανονισμό 2016/1613 της ΕΕ.

Lesvos Voice: Καλά θα είναι οι φορείς να "ανοίξουν το στόμα τους" και να ζητήσουν συγκεκριμένα πράγματα από τον Υπουργό.. υπάρχουν πολλά θέματα και χρειάζεται δυναμική διεκδίκηση... οι δεσμεύσεις πρέπει να είναι με ..ημερομηνίες αν και εδώ που τα λέμε τούτοι εδώ δεν καταλαβαίνουν τίποτα, τις υποσχέσεις τις έχουν εύκολες.. 

Σε ότι αφορά τις πλημμύρες στη Καλλόνή κάτι μάθαμε για τους καθαρισμούς στους ποταμούς- που έγιναν ή δεν έγιναν;;; -  αλλά θα μάθουμε περισσότερα και θα επανέλθουμε... 






Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες