Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΡΑΤΟΣ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ !!!!!
























Η Τουρκία πρέπει να σεβαστεί τα χωρικά ύδατα και τον εναέριο χώρο των κρατών μελών της ΕΕ, δήλωσε σήμερα, από τις Βρυξέλλες, εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μετά τις νέες τουρκικές προκλήσεις με δηλώσεις για τα Ιμια και την Κάσο.

«Η ΕΕ υπογραμμίζει ότι η Τουρκία πρέπει να δεσμευθεί απερίφραστα για σχέσεις καλής γειτονίας και την καλεί να αποφύγει κάθε είδους πηγή τριβών, απειλής ή ενέργειας που στρέφεται κατά κράτους - μέλους, πλήττει τις σχέσεις καλής γειτονίας και την ειρηνική διευθέτηση των διαφορών», δήλωσε στην ιστοσελίδα EurActiv η εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μάγια Κοτσιγιάντσιτς, η οποία πρόσθεσε ότι αρνητικές δηλώσεις που βλάπτουν τις σχέσεις καλής γειτονίας «θα πρέπει να αποφευχθούν».

«Επιπλέον, η ΕΕ τονίζει την ανάγκη να γίνει σεβαστή η κυριαρχία των κρατών-μελών επί των χωρικών υδάτων τους και του εναέριου χώρου τους», τόνισε η κ. Κοτσιγιάντσις.



Lesvos Voice: Η παρέμβαση της Κομισιόν δεν ήταν και σίγουρη, το γεγονός ότι έγινε μια τέτοια δήλωση έστω και από μια εκπρόσωπο, έχει την σημασία του... 

Η παρέμβαση έγινε μετά τις δηλώσεις για τα Ίμια και μετά την απαίτηση για αποστρατιωτικοποίηση της Κάσου που την "βάφτισαν" οι Τούρκοι και ..τσοπάν !!!!!






Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  






                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες