Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΛΟΥΝ.. ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ...ΑΦΡΙΚΗΣ!!!!















Απίστευτα πράγματα βλέπουν τα ματάκια μας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Υπουργός Μουζάλας, που από την πρώτη στιγμή εμείς εδώ στο Lesvos Voice είπαμε ότι λειτουργεί ως εκπρόσωπος των διεθνών και ελληνικών ΜΚΟ, καταγγέλλεται ότι διόρισε συντονιστή στο hotspot του Σκαραμαγκά άνθρωπο που κατηγορείται ότι είναι διακινητής…

Το συγκεκριμένο άτομο, κουρδικής καταγωγής, συνελήφθη και - περιέργως;- αφέθηκε ελεύθερο παρά τη συμμετοχή του σε κύκλωμα δουλεμπορίας, πρόκλησης ναυαγίων, διακίνησης ναρκωτικών, ληστειών και οπλοκατοχής, κάτι που όμως δεν φαίνεται να προβληματίζει τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Αλλά ο Υπουργός Μουζάλας είπε και μερικά πολύ ωραία και αποκαλυπτικά στη Βουλή..

«Οι ΜΚΟ και οι θεσμικές οργανώσεις που πήραν χρήματα έχουν το μοντέλο της Αφρικής. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται πείραμα εφαρμογής της δράσης αυτών των πρακτικών στην Ευρώπη. Διεκδικούμε τα καμπ που θα γίνουν και θα μείνουν στο τόπο μας να μην είναι σαν αυτά της Αφρικής. Δώσαμε στις ΜΚΟ 3-4 διαφορετικούς τύπους σπιτιών με όρο να είναι πάνω ή ίση με 30 τ.μ να έχουν κουζινάκι και μπάνιο»

Αυτά είπε ο …Υπουργός !!!

Δηλαδή οι ίδιοι ομολογούν ότι έκαναν την Λέσβο και τα άλλα νησιά Αφρική και ότι οι καταυλισμοί θα είναι μόνιμα σημεία εγκατάστασης !!!!!

Και όλα αυτά την ίδια ώρα που οι κορβέτες του Ερντογάν σουλατσάρουν μερικές εκατοντάδες μέτρα παραέξω από τα νησιά !!!!!!!

Αλλά και κάτι άλλο μας τραβά συνεχώς την προσοχή στη στάση του Υπουργού Μουζάλα…

Σε κάθε ευκαιρία προειδοποιεί για το τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν οι Τούρκοι τορπιλίσουν την συμφωνία. 

Ανεξάρτητα με την αλήθεια του ισχυρισμού αυτού, ποια είναι η σκοπιμότητα από την ελληνική κυβέρνηση να σιγοντάρει τον εκβιασμό του Ερντογάν;


Γράφει ο ..Παράτυπος Ιθαγενής





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες