Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΛΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ "ΕΝΑΡΕΤΟ ΕΡΓΟ" ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ !!!


Νέος γύρος επεισοδίων ανάμεσα σε πολίτες και ΜΑΤ στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης.
Εξοργισμένοι πολίτες προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο προκειμένου να διακόψουν τη διαδικασία πλειστηριασμού ακινήτου. Εκεί όμως τους περίμεναν άνδρες των ΜΑΤ που τους απαγόρευσαν την είσοδο. 
Από την πλευρά της η αστυνομία υποστήριξε πως με απόφαση του εισαγγελέα απαγορεύθηκε η είσοδος των πολιτών στο κτίριο. Ωστόσο η αντίδραση των πολιτών ήταν άμεση και δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα. Μπουνιές κλωτσιές, μπουκάλια ακόμα και κράνη μηχανής προσγειώνονταν πάνω στις ασπίδες των αστυνομικών. 
Σύμφωνα με το thestival.gr ένας άνδρας συνελήφθη στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης κατά των πλειστηριασμών. Ο άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία ότι επιτέθηκε στους άνδρες των ΜΑΤ, που βρίσκονταν στο σημείο.
Οι φωτογραφίες από τη σύλληψη όπως την κατέγραψε ο φακός του Intimenews

Lesvos Voice: Ακόμα θυμόμαστε τον Τσίπρα να "φωνάζει" στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις ότι δεν θα επιτρέψει κανέναν πλειστηριασμό σπιτιού από τις τράπεζες.. πολύ περισσότερο για την "πρώτη κατοικία" έλεγε..."κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη"... 
Αυτά έλεγε τότε γιατί τώρα λέει άλλα.. τώρα τα ξέχασε αυτά όπως και ξέχασε όλα τα άλλα που έλεγε... 
Η αλήθεια είναι ότι τα στεγαστικά κόκκινα δάνεια η ..αριστερή μας κυβέρνηση τα πούλησε στα ξένα funds.. οι τράπεζες προσπαθούν άρον άρον τώρα να τα ξεφορτωθούν και τα στέλνουν σε πλειστηριασμό.. 
Οι δικαστικές αποφάσεις σε μια σειρά από θέματα δανείων που είναι σε βάρος των τραπεζών, ουσιαστικά είναι σαν να μη υπάρχουν.. κανένας δεν δίνει σημασία σε καμιά δικαστική απόφαση προστασίας του δανειολήπτη... 
Όλο τι σύστημα λειτουργεί για την προστασία των τραπεζών που έχει ένα και μόνο άγχος.. να γλυτώσει την νέα ανακεφαλαιοποίηση που θα σημαίνει και κούρεμα καταθέσεων.. αυτή είναι η αλήθεια.. 
Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την χώρα που πλέον όλα είναι στον αέρα, δικαιοσύνη δεν υπάρχει. Αυτό φάνηκε και στη "θέση" του ΣΤΕ που ανέβαλε, για απίστευτους λόγους, το θέμα για την συνταγματικότητα του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες.. 
Είναι σίγουρο επίσης ότι όσο και αν "φωνάζουμε" κάποια θέματα είναι "κοινή" απόφαση να προχωρήσουν.. άλλωστε σε θέματα που αφορούν τις τράπεζες στην πραγματικότητα η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καμιά "αρμοδιότητα".. έχει εκχωρηθεί.. την διοίκηση την έχουν οι δανειστές για αυτό και βλέπετε "γνωστούς" τραπεζίτες να .."φεύγουν".. η αλήθεια είναι ότι τους διώχνουν..
Οι τράπεζες είναι σε άθλια κατάσταση.. οι Έλληνες έχουν δώσει ήδη απίστευτα ποσά για να ανακεφαλαιοποιηθούν.. τα πιο πολλά λεφτά εκεί πήγαν.. και τώρα χάνουν και τα σπίτια τους !!!! 
Η "πλάκα" είναι ότι ο Τσακαλώτος άφησε να εννοηθεί ότι ίσως χρειασθεί και νέα ανακεφαλαιοποίηση.. ο εφιάλτης των τραπεζών που λέγαμε στην αρχή... 
Παρόλα αυτά εμείς θα συνεχίσουμε να το λέμε... "κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη"...

Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες