Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

"ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ" ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ "ΤΟΛΜΗΣΕ" ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !!!



Όποιος διαφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Τσίπρα, τον Μουζάλα και τώρα με τον Υπουργό Εσωτερικών τον κ. Βερναρδάκη είναι φασίστας. Τόσο απλά…

Θύμα αυτή την φορά ο Πρόεδρος Αναπήρων Ολυμπιονικών κ. Σίμος Παλτσανιτίδης που ζει στην Χίο.

Ποιο είναι το έγκλημα του Ολυμπιονίκη που τίμησε την Ελλάδα;

Έκανε σχόλιο σε ανάρτηση του υπουργού και έγραψε: ο ΣΥΡΙΖΑ πάει πιο δεξιά από το δεξιά με τον δικό του ρυθμό, να προλάβουν να ξεπουλήσουν αξίες, ιδανικά, πατρίδα, έθνος, κυριαρχία και να την κάνουν".

H απάντηση του ..¨ηρωικού¨ υπουργού του νέου αντιφασιστικού αγώνα ήταν να αποκαλέσει τον Ολυμπιονίκη μας «φασιστάκι της πλάκας» και «ρατσιστοειδή τύπο".!!!!!!!!!!!!!

Άμεση υπήρξε η απάντηση του Σ. Παλτσανιτίδη που έσπευσε να απαντήσει μέσω FB στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών λέγοντας: «Αλήθεια ο υπουργός αυτός με γνωρίζει; Αλήθεια τι έπαθε και φτάνει σε σημείο να βρίζει; Που είναι η εγκράτεια και το κύρος της θέσης που εμείς του δώσαμε; Αλήθεια γνωρίζει την λέξη "Σεβασμός";».

Ο κ. Βερναρδάκης ο οποίος αφού έφτιαξε το Δημόσιο και ασχολείται τώρα με την καταπολέμηση του φασισμού ανταπάντησε  αποκαλώντας ξανά τον Σίμο Παλτσανιτίδη «φασίστα από την Χίο». 

Μάλιστα κοινοποίησε ένα κείμενο του συντρόφου του Θέμη Δημητρακόπουλου που επιχειρηματολογεί «πώς ένας ανάπηρος μπορεί να είναι και φασίστας»!

Το κείμενο φέρει τον τίτλο: «Η αναπηρία ως άλλοθι για τον Χρυσαυγιτισμό» !!!!!!!!!!
Δεν φτάνει που κατέστρεψαν τα νησιά μας και ειδικά την Λέσβο και την Χίο, τώρα αποκαλούν όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους φασίστα.

Καμία απάντηση όμως για τις καταγγελίες για διορισμό δουλεμπόρων σε θέσεις συντονισμού σε κέντρα υποδοχής έχουν όμως να μας πουν ;

To ωραίο της υπόθεσης όμως είναι ότι ο κ. Παλτσανιτίδης είναι τέως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και σύντροφος του κ. Βερναρδάκη.
Γράφει ο …Ρεπόρτερ





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες