Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.. ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ..



Επιστολή βόμβα προς Υφυπουργό Τουρισμού κ. Κουντουρά και κοινοποίηση προς Επίτροπο Αβραμόπουλο, βουλευτές Χίου και την Περιφερειάρχη κ. Καλογήρου απέστειλε ο κ. Αντώνιος Φαράκλας εκπρόσωπος της εταιρίας "ΚΕΡΑΜΕΙΑ ΑΕ".

Στην επιστολή του ο κ. Φαράκλας αναφέρει ότι οι επενδυτές εξετάζουν σοβαρά να ματαιώσουν την επένδυση - μαμούθ στη Χίο ύψους 100 εκ €.

Στην επιστολή του ο κ. Φαράκλας όπως δημοσιεύτηκε στον ¨Πολίτη της Χίου¨ αναφέρει…

¨Διαπιστώνουμε καθημερινά την έλλειψη πολιτικής βούλησης από μέρους της πολιτικής ηγεσίας,  της κεντρικής και αποκεντρωμένης διοίκησης στην αποτελεσματική διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος στο νησί μας», αναφέρει εισαγωγικά ο κ. Φαράκλας για να σημειώσει λίγο αργότερα ότι  «αντί να προωθούνται οι πρόσφυγες από τα τουριστικά και ακριτικά νησιά της χώρας, στοιβάζονται σε ακατάλληλα κέντρα υποδοχής τα οποία αντί να μειώνονται, αυξάνονται χωρίς τις περισσότερες φορές να καλύπτουν τις στοιχειώδεις ανάγκες ανθρώπινης διαβίωσης».

Αποτέλεσμα, όπως τονίζει, είναι η δημιουργία κοινωνικών αναταραχών, που πλήττουν τη δημόσια τάξη και υγεία των κατοίκων του νησιού αλλά και των ίδιων των προσφύγων.
«Η εικόνα του νησιού ως τουριστικός προορισμός βάλλεται ανεπανόρθωτα ενώ απωθεί από τη Χίο τουρίστες και επενδυτές. Δυστυχώς το μέλλον της επένδυσής μας και κάθε επένδυσης κρίνεται αβέβαιο ενώ ήδη εξετάζουμε το ενδεχόμενο αναστολής της. Η μεγάλη αυτή στρατηγική επένδυση, όπως έχει χαρακτηριστεί από το Κράτος, θα πρέπει να ενισχύεται από σωστές πολιτικές και όχι να πλήττεται από λανθασμένες πολιτικές που υποβαθμίζουν την αναπτυξιακή προοπτική του νησιού», αναφέρει ο κ. Φαράκλας καλώντας τους αιρετούς να λάβουν επιτέλους τα κατάλληλα μέτρα.

Λεσβόπληκτος:  Θα προτείναμε στους επενδυτές της Χίου να υλοποιήσουν την επένδυση τους και μετά να συμφωνήσουν με κάποια ΜΚΟ προς 7€/άτομο !!!

Έτσι θα έκαναν οι σωστοί ..φιλάνθρωποι…

Τι να τον κάνουμε τον τουρισμό όταν η προοπτική μας εδώ στα νησιά του Βορείου Αιγαίου είναι πλέον ..αλλού..

Όσο για τους νέους της Χίου που δεν θα έχουν δουλειά τους προτείνουμε να πάνε σε καμιά ΜΚΟ ή να απευθυνθούν στον οικείο Δήμο της Χίου για να πιάσουν δουλειά στα hotspot της Χίου…

Αυτό προφανώς είναι το νέο ..¨μοντέλο ανάπτυξης¨ για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου που μας επιφυλάσσουν για το μέλλον.. έτσι νομίζουν δηλαδή… 




 Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες