Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ..ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ !! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΙΑ;;;















Κάθε μέρα στη Λέσβο, στη Χίο, στη Σάμο και στα άλλα νησιά έρχονται εκατοντάδες μετανάστες, αλλά οι αριθμοί που δίνουν τόσο η Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, όσο και η Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.. δεν ανεβαίνουν με τίποτα !!!!!!!!

Την ίδια στιγμή μετανάστης από τα νησιά δεν φεύγει, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο  ο αριθμός τους ..δεν αυξάνεται !!!

Να γελάς και να κλαις δηλαδή..

Δείτε τώρα και το άλλο.. σήμερα στη Λέσβο μπήκαν 111 μετανάστες και η Αστυνομική διεύθυνση δίνει για την Λέσβο 5.324 μετανάστες.. την ίδια στιγμή αν μπεις στο site της Γ.Γ. Ενημέρωσης θα δεις ότι ο αριθμός των μεταναστών στη Λέσβο είναι 5.976 !!!!!!!!!!!!!!

Βέβαια η ..¨μεγάλη πλάκα¨ είναι ότι τα ίδια νούμερα τα δίνουν εδώ και μια εβδομάδα.. οι μετανάστες έρχονται συνεχώς αλλά ο συνολικός τους αριθμός …μειώνεται !!!!!!!!!!

Πρόκειται για το απόλυτο δούλεμα δηλαδή που ούτε μικρό παιδί δεν θα το ¨έτρωγε¨… κατάντια..

Κανένας δεν λέει πόσος είναι ο πραγματικός αριθμός που είναι στα νησιά όχι μόνο αυτός που είναι μέσα στα κέντρα αλλά συνολικά.. σε σπίτια, σε ξενοδοχεία, σε δομές ..παντού..

Κανένας δεν μιλάει.. κανένας δεν λέει την αλήθεια..

Προχθές έλεγαν ότι συνολικά στα νησιά ήταν 14.000 σήμερα λένε ..11.000 αλλά η Γ.Γ. Ενημέρωσης γράφει για σήμερα 15.500 !!!!!!!!!!!!

Μιλάμε για το απόλυτο μπάχαλο δηλαδή.. και ο θεός βοηθός..





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες