Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΡΕΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ..ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ !!!


Μια ανακοίνωση που κάνει αίσθηση "έβγαλε" ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου της Ερεσού.. 
Όπως λένε, αποφάσισαν αποχή των μαθητών από τα μαθήματα γιατί βρέθηκαν αντιμέτωποι με την αδιαφορία των υπευθύνων όταν ζήτησαν να διορθωθούν οι ζημιές στο σχολείο τους που προκλήθηκαν από την ανέγερση του νέου γυμνασίου που έγινε δίπλα στο δημοτικό... 
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η αναφορά τους ότι όταν ζήτησαν να γίνουν οι επιδιορθώσεις τους είπαν ότι... ότι άμεση προτεραιότητα για εξοπλισμούς σχολείων έχουν τα σχολεία που θα φιλοξενήσουν πρόσφυγες  και μετανάστες... 
Η ανακοίνωση...
 «Ο Σύλλογος Γ.& Κ. Δημοτικού Σχολείου Ερεσού αποφάσισε  γενική αποχή των μαθητών από τα μαθήματα τους  ως ένδειξη διαμαρτυρίας  για την αδιαφορία  υπευθύνων στο σοβαρό πρόβλημα  που αντιμετωπίζει το κτίριο μας   .
Τα τελευταία χρόνια  έχει υποστεί αλλεπάλληλες ζημιές και καθιζήσεις, μετά από εργασίες για την ανέγερση νέου σχολείου Γυμνασίου ,με κίνδυνο ακόμα και την σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας  .
Ο λόγος είναι ότι το νέο κτίριο κτίστηκε πολύ κοντά στο «ΘΕΟΦΡΑΣΤΕΙΟ» Δημοτικό σχολείο  με  αποτέλεσμα να υποστούν σοβαρές βλάβες τα θεμέλια του.
Πλέον το νέο σχολείο  είναι έτοιμο να  φιλοξενήσει τους μαθητές του Γυμνασίου , ώστε να αποσυμφορηθεί   το κτίριο για να μπορούν να μεταφερθούν οι μαθητές του Δημοτικού σε  πιο ασφαλές τάξεις  .
Το κράτος και οι αρμόδιες αρχές εδώ και 18 μήνες κωλυσιεργούν στην άμεση επίλυση  του θέματος με το να  καθυστερούν  τον  εξοπλισμό   του νέου σχολείου δικαιολογώντας τη θέση τους ότι άμεση προτεραιότητα για εξοπλισμούς σχολείων έχουν τα σχολεία που θα φιλοξενήσουν πρόσφυγες  και μετανάστες.
Η ασφαλή παιδεία θα έπρεπε να είναι από τις βασικές προτεραιότητες του κράτους , ειδικά  τα τελευταία  χρόνια  όπου ο Έλληνας έχει υποστεί αρκετές φοροκαταιγίδες.»

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΤΣΑΒΑΛΟΣ ΖΗΚΟΣ                                                                                        
 ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ      ΜΙΧΑΛΑΚΕΛΟΥ ΑΝΘΗ





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!
                             

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες