Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ..
















Σε μια είδηση ρουτίνας συμπυκνώνεται όλη η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ -Τσίπρα - Μουζάλα που οδηγεί τη Λέσβο και τα άλλα νησιά στην οικονομική και κοινωνική καταστροφή. 

Για να μην μιλήσουμε και για τον Σουλτάνο Ερντογάν που θέτει ευθέως θέμα συνόρων και εδώ είμαστε για να το δούμε και αυτό, αφού θεωρεί δικαίωμα του να επεμβαίνει στρατιωτικά εκεί όπου υπάρχουν ...μουσουλμάνοι αδελφοί... 

Λοιπόν η είδηση λέει ότι την περασμένη Παρασκευή  60 μετανάστες κυρίως από χώρες της βόρειας Αφρικής επαναπροωθήθηκαν σε εφαρμογή της συμφωνίας Ευρωπαϊκής ¨Ένωσης - Τουρκίας από το λιμάνι της Μυτιλήνης στο Δικελί της Τουρκίας.

Αν και χθες έφτανε τους 160 ο αριθμός των ανθρώπων που επρόκειτο να επαναπροωθηθούν, οι περισσότεροι από αυτούς υπέβαλαν αίτημα ασύλου και σταμάτησε για αυτούς κάθε διαδικασία.

Δηλαδή οι άνθρωποι αυτοί δεν υπέβαλαν ποτέ άσυλο και ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται σε κλειστό φυλασσόμενο χώρο μετά την άφιξη τους στη Λέσβο μέχρι την επαναπροώθηση τους, υπέβαλαν αίτηση ασύλου όταν έμαθαν ότι απελαύνονται !!!!!!!!!!

Αυτά περιγράφει η Συμφωνία Ε.Ε. - Τουρκίας... 

Πού φτάσαμε λοιπόν; ...να κατηγορείται ο Τσίπρας από την Μέρκελ και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα γιατί δεν κάνει απελάσεις και έτσι καταστρέφει τα νησιά.

Δηλαδή η Μέρκελ και οι Συντηρητικοί Ευρωπαίοι ενδιαφέρονται για την Λέσβο και τα άλλα νησιά πιο πολύ από τον ΣΥΡΙΖΑ, τον  Τσίπρα και τον Μουζάλα.

Κατά τα άλλα ο Τσίπρας ζητά αλληλεγγύη από τους Ευρωπαίους... Για ποιους ακριβώς; 

Για την Ελλάδα, για την Λέσβο και τα νησιά, για τις ΜΚΟ, για ποιους ακριβώς; 

Εμείς πάντως δεν έχουμε καταλάβει. 



Γράφει ο ...Λεσβόπληκτος 






Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες