Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΑΔΕΡΦΙΑ.. ΚΡΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" !!!!


Το νόμπελ τελικά δεν το πήραμε.. η πρόταση να πάρουν το νόμπελ οι "νησιώτες του Αιγαίου" δεν πλειοψήφησε και επικράτησαν "άλλες" σκέψεις που τελικά οδήγησαν στο να το πάρει ο Κολομβιανός πρόεδρος..
Γνωστά πράγματα δηλαδή από έναν οργανισμό που σε ότι αφορά τα νόμπελ ειρήνης δεν φημίζεται και για τις αμερόληπτες επιλογές του.. πάντα επικρατούν "άλλου είδους" σκοπιμότητες που έχουν να κάνουν με "περίεργα" παιχνίδια της διεθνούς διπλωματικής σκηνής.. 
Για αυτό δεν μας εξέπληξε το αποτέλεσμα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όσοι είχαν προταθεί από το νησί μας δεν το άξιζαν.. στο πρόσωπο τους θα βραβευόταν και όλοι οι απλοί άνθρωποι που βοήθησαν και με κίνδυνο της ζωής τους ακόμα, να διασωθούν μετανάστες..
Για αυτούς που δεν λυπόμαστε καθόλου είναι για όσους έχασαν την "χρυσή ευκαιρία" να εκμεταλλευτούν ένα τέτοιο βραβείο.. φανταστείτε πόσοι τοπικοί μας άρχοντες και πόσοι .."Αθηναίοι" θα ζητούσαν με "αγωνία" μια ..φωτογραφία.. αυτοί μάλλον θα στεναχωρήθηκαν περισσότερο... 
Για τους απλούς ανθρώπους της Σκαμιάς τα βραβεία δεν έχουν καμιά σημασία, πάλι στο μεροκάματο θα πάνε αύριο και πάλι αν χρειασθεί θα κάνουν το καθήκον τους ..όπως το νιώθουν !!!!



Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες