Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΓΙΑ ..ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ.. "ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ" ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ...



Για «ανικανότητα» της Ελλάδας να επεξεργαστεί γρήγορα τις αιτήσεις ασύλου, όπως προβλέπεται στη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας αναφέρεται στο συμπέρασμα της συνόδου των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στο Μάαστριχτ.
Οι ηγέτες του ΕΛΚ κάλεσαν την ελληνική κυβέρνηση να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της και να εντείνει τις προσπάθειές της όσον αφορά τη διαδικασία αιτήσεων ασύλου, καθώς αυτό αποτελεί σημαντική προϋπόθεση για την εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας.
​«Αν η Ελλάδα δεν κάνει αυτό που της αναλογεί, το μέλλον της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας θα τεθεί υπό αμφισβήτηση. Επιπλέον, η Ελλάδα πρέπει να προστατέψει τα σύνορά της με τη Βουλγαρία», επισημαίνουν οι ηγέτες του ΕΛΚ​​. 
Για τις βολές του ΕΛΚ ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου ο Αλ. Τσίπρας ο οποίος επέρριψε ευθύνες στη ΝΔ, μέλος του ΕΛΚ, για το ανακοινωθέν αυτό.



Lesvos Voice: Πως αλλιώς θα το πούνε πια οι Ευρωπαίοι.. κάντε απελάσεις να τελειώνουμε... 

Που να ξέρουν όμως οι άνθρωποι ότι για να προχωρήσουν οι απελάσεις θα πρέπει πρώτα να .."συμφωνήσουν" μια σειρά από .."περίεργοι τύποι" που παριστάνουν εδώ τους αλληλέγγυους και τους ανθρωπιστές.. 

Για να μη πούμε και για τους ..επαγγελματίες των ΜΚΟ και του ΟΗΕ που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να δημιουργούν προβλήματα.. 

Αλλά αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα που έχει χάσει τον .."μπούσουλα" !!!!!!!!! 






Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  






                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες