Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

"ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ".. ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟΥΣ ..ΚΑΠΟΙΟΥΣ;;;



Σχολιάζοντας στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» τις νέες εντάσεις σε hotspot όπως χτες στη Μυτιλήνη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Κυρίτσης σημείωσε ότι είναι αναμενόμενο, η ματαίωση των προσδοκιών των ανθρώπων και η πολύμηνη παραμονή σε συνθήκες περιορισμού και κακουχίας δεν αρέσουν σε κανέναν, γι' αυτό αγανακτούν, εξεγείρονται....
 

«Φροντίζουμε και προσπαθούμε η κατάσταση να είναι κατά το δυνατόν ανεκτή», στην διατροφή, την παροχή υγειονομικής περίθαλψης, τις υποδομές υγιεινής, ενώ γίνεται προσπάθεια κάποιοι να μεταφερθούν στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Ο κ.Κυρίτσης εξάλλου σημείωσε ότι το επόμενο διάστημα, όταν χώρες που επηρεάζουν την συνολική στάση της Ευρώπης στο προσφυγικό θα είναι σε προεκλογική περίοδο, αναμένεται να υπάρξουν περισσότερα προβλήματα, λόγω της εκμετάλλευσης του θέματος.

Lesvos Voice: Γνωρίζουμε τις απόψεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εδώ έχουμε μια ακόμη αποκάλυψη..

Προφανώς ο βουλευτής δεν ¨άκουσε¨ για την περίφημη σύσκεψη στο Μαξίμου όπου συμφωνήθηκε αποσυμφόρηση, αν και οι τοπικοί παράγοντες μας που ήταν εκεί έπρεπε να ζητήσουν εκκένωση αλλά τέλος πάντων, ωστόσο αυτό συμφωνήθηκε, τώρα ο βουλευτής λέει ότι ..¨γίνεται προσπάθεια κάποιοι να μεταφερθούν στην ηπειρωτική Ελλάδα¨ !!!!!

Τι ακριβώς εννοεί όταν λέει κάποιοι;;.. στη Λέσβο αυτή την στιγμή βρίσκονται πολύ πάνω από 6.000 μετανάστες αν και κανένας δεν λέει τον ακριβή αριθμό, για πόσους ..¨κάποιους¨ λοιπόν ακριβώς αναφέρεται;;

Και οι υπόλοιποι τι θα γίνουν;;;

Θα περιμένουν το …άσυλο;;;

Ένα έχουμε να πούμε, κάθε μέρα αποκαλύπτονται…




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες